Beşiktaş-Galatasaray derbisi için geri sayım! Kartal bu statta rakibine yenilmiyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28 haftasında pazar günü Galatasaray'ı konuk edecek. Lider Galatasaray, ligdeki son 4 maçında yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş deplasmanında galibiyet arayacak. Kara Kartal, 2016'da maçlara açılan Tüpraş Stadı'nda oynadığı 7 lig müsabakasında da Galatasaray'a yenilmedi.

SPOR 29.02.2024, 10:27 29.02.2024, 10:33 Hakan Öksüz
Beşiktaş-Galatasaray derbisi için geri sayım! Kartal bu statta rakibine yenilmiyor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu akşam Karagümrük'ü ağırlayacak Galatasaray, Trendyol Süper Lig maçında 3 Mart Pazar günü Beşiktaş'a konuk olacak. Ligin 28. haftasına girerken Galatasaray, 72 puanla lider konumda bulunuyor.

Biletler yarın genel satışa çıkacak

Beşiktaş-Galatasaray maçı pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Tüpraş Stadı'nda yapılacak maç, beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Derbinin biletleri yarın genel satışa açılacak. En düşük bilet fiyatının 700, en yüksek bilet fiyatının 20 bin lira olması bekleniyor.

Stadyuma, bin 914 Galatasaray taraftarı alınacak

Beşiktaş-Galatasaray maçında deplasman tribününe de taraftar alınacak. İstanbul Spor Güvenlik Kurulunun kararına göre stadyuma bin 914 Galatasaray taraftarı girebilecek.

Beşiktaş son 4 maçta yenilmedi

Süper Lig'de üçüncülük koltuğunun peşindeki Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos yönetiminde çıktığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kara Kartal, son 4 lig maçının 3'ünü kazandı. 

Galatasaray, Tüpraş Stadı'nda Beşiktaş'ı yenemiyor

Beşiktaş, Tüpraş Stadı'nda ilk maçına Bursaspor karşısında 11 Nisan 2016'da çıktı. O günden bu yana Galatasaray ile bu stadyumda 7 lig maçı oynayan siyah-beyazlılar, bu maçların 6'sını kazandı. Bir maç berabere sonuçlandı. Beşiktaş bu maçlarda 14 gol attı, 6 gol yedi.

Yorumlar (0)