Beşiktaş'a İngiliz stoper

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Worrall, siyah-beyazlıların Trabzonspor ile oynadığı müsabakayı tribünden seyretti.

SPOR 04.02.2024, 22:04 05.02.2024, 17:00
Beşiktaş'a İngiliz stoper

Siyah-beyazlı takımın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'tan kiralık olarak renklerine bağlamayı planladığı İngiltereli futbolcu, ülkesinden akşam saatlerinde İstanbul'a indi.

Joe Worrall, İstanbul'a ayak bastıktan sonra direkt stadyuma gelerek müsabakayı seyrederken, maçın devre arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat ile bir araya gelerek sohbet etti.



Beşiktaş'tan paylaşım

Siyah-beyazlı kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"Transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a gelen Nottingham Forest'ın defans oyuncusu Joe Worrall, takımımızın Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmayı Fiba Holding Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin'in locasında seyretti."

Beşiktaş üç puanı kaptı

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Beşiktaş, evinde kozlarını paylaştığı Trabzonspor'u 2-0 yendi.

42'nci dakikada paslaşarak kullanılan serbest atış sonrası Visca'nın içeri doğru doldurduğu meşin yuvarlakta Denswil'in ceza alanı içinde kaleyi cepheden gören bir noktadan kafa vuruşunda top yandan auta gitti.

44'üncü dakikada Semih'in ceza yayından gerçekleştirdiği vuruşta top, Uğurcan Çakır'ın solundan filelerle buluştu: 1-0

62'nci dakikada Cenk Tosun'dan aldığı pas sonrası meşin yuvarlakla ceza alanı içine giren Semih Kılıçsoy’un altıpas çizgisinin hemen gerisinden çektiği şutta top filelerle buluştu: 2-0

64'üncü dakikada Trezeguet'nin sol çaprazdan şutunda meşin yuvarlak defanstan sekerek ceza alanı sağ çaprazdaki Visca'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun çektiği şutta top dışarı gitti.

75'inci dakikada Visca'nın sağdan ortasında kale sahası önünde müsait durumdaki Trezeguet'nin şutunda top dışarı çıktı.

89'uncu dakikada defans arkasına atılan uzun pasta meşin yuvarlakla buluşan Trezeguet'nin ceza alanı içine girdikten sonra sağ çaprazdan çektiği şutta file bekçisi Mert iki hamlede meşin yuvarlağın sahibi oldu.

Yorumlar (0)