Beşiktaş'a Aboubakar müjdesi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 26. hafta maçında Konyaspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlılarda sakatlığını atlatan Vincent Aboubakar'ın bu akşamki maçta oynayabileceği kaydedildi.

SPOR 19.02.2024, 11:08 20.02.2024, 10:48 Hakan Öksüz
Beşiktaş'a Aboubakar müjdesi

Teknik direktör Fernando Santos yönetiminde Trendyol Süper Lig'de üçüncülük yarışı veren Beşiktaş, 26. hafta maçında bugün Konyaspor'u ağırlayacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Maçta Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

İki takımın ligdeki konumu

Zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş, 40 puanla 4. sırada bulunuyor. Teknik direktör Fahrudin Omerovic yönetimindeki Konyaspor ise topladığı 25 puanla ligin 19. basamağında yer alıyor. Oynadığı son maçta Ankaragücü'nü 1-0 yenen Konyaspor, Beşiktaş deplasmanından da puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Galibiyet sayısında Beşiktaş'ın bariz üstünlüğü var

İki takım ligde 46. defa karşılaşacak. Daha önce oynanan maçlarda Beşiktaş'ın 25, Konyaspor'un 6 galibiyeti bulunuyor. Kara Kartal bu maçlarda Konyaspor filelerine 84 gol bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip ise kalesinde 43 gol gördü. 

Aboubakar dönüyor

Teknik direktör Fernando Santos yönetiminde Beşiktaş ligde çıktığı 8 müsabakada 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Daha önceki dönemde kadro dışı bırakılan ve Afrika Uluslar Kupası'nda sakatlanan Vincent Aboubakar'ın, Konyaspor maçında oynayabileceği kaydedildi.

Yorumlar (0)