Belözoğlu'ndan zemin tepkisi: "Banane mermer soyunma odasından?"

Golsüz sona eren MKE Ankaragücü-Sivasspor maçı sonrası kameraların karşısına geçen teknik direktör Emre Belözoğlu, zeminin kötülüğünden dert yandı. MKE Ankaragücü'nün hocası Belözoğlu, "Statları yapanlara teşekkürler ama futbol, zeminde oynanıyor. Soyunma odalarının mermer olması beni ilgilendirmiyor." dedi.

SPOR 02.02.2024, 20:55 05.02.2024, 09:40 Hakan Öksüz
Belözoğlu'ndan zemin tepkisi: "Banane mermer soyunma odasından?"

Trendyol Süper Lig'de bugün oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan MKE Ankaragücü-Sivasspor maçı sonrası başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu'ndan sitem dolu açıklamalar geldi.

"Ankara'ya bu zemin yakışmıyor"

Türkiye'nin başkentinde bulunan bir stadın zemininin bu kadar kötü olmaması gerektiğine vurgu yapan Belözoğlu, "Bu kadar güzel bir şehirdeki stat, böyle olmamalı. Bu sahada oynamaya çalışan iki büyük kulübü var Ankara'nın. Buna rağmen zemin sorunu halen daha çözülemiyor." ifadelerini kullandı.

"Soyunma odalarının mermer olması beni ilgilendirmez, önemli olan zemin"

Stadyumların çok güzel olduğunu ancak futbolun zeminde oynandığını kaydeden genç teknik adam, "Soyunma odalarının mermer olması, tribünlerin düzel olması beni ilgilendirmiyor. Bunları yapanlara teşekkürler ama önemli olan zemin. Zemin nedeniyle oyunu hızlandıramadık. Yoksa pozisyon üretebilirdik. Bu ligde kazanamıyorsan da yenilmemen önemli. Futbola müsaade etmeyen bu zeminde oynamaya çalışan kardeşlerimi kutlarım." dedi.

Yorumlar (0)