Aziz Yıldırım'dan adaylık iddiası hakkında açıklama

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığa adaylığını koyacağına yönelik iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

SPOR 06.03.2024, 14:38 07.03.2024, 09:25 Hakan Öksüz
Aziz Yıldırım'dan adaylık iddiası hakkında açıklama

Ali Koç'un görevden ayrılacağını duyurmasının ardından Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın adaylığını koyacağı iddia edilmişti. Söz konusu iddia ile ilgili Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi. 

"Camianın asıl gündemi şampiyonluk, başkanlık değil"

Takımın lig şampiyonluğu yolunda zorlu bir mücadele verdiğine değinen Aziz Yıldırım, "Kulübü şu anki gündemi şampiyonluk olmalı. Fenerbahçe takımı gerçek gündemden uzaklaştırılmamalı. Takım ve teknik ekip bundan olumsuz etkilenebilir. Camianın şampiyonluk gündeminden uzaklaşmaması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Bir FETÖ'cü ya da hocacı aday olursa..."

Önceki aylarda başkan adaylığı hakkında yaptığı bir açıklamaya atıfta bulunan Yıldırım, "Orada demiştim ki 'Bir FETÖ'cü ya da hocacı aday olursa ve karşısına kimse çıkmazsa aday olurum.' Yani burada kulüp adına bazı prensipleri ortaya koyarak konuştum. Seçimli genel kurul aylar sonra yapılacak. Başkanlık seçimini şimdi gündeme getirmek yersiz. Fenerbahçe'nin şu an böyle bir derdi yok. Camianın asıl gündemi şampiyonluk." vurgusunu yaptı.

"Bir planım olursa ben duyururum, kimse benim yerime konuşmasın"

Kendisi yerine açıklama yapmaya kimsenin hakkının olmadığını vurgulayan Aziz Yıldırım, "Bir planlama yaparsam bunu duyururum. Kamuoyu, böyle bir şeyi 3. kişilerden öğrenecek değil. Bu kulübün 50 binden çok üyesi var. Doğru zaman geldiğinde kişiler ortaya çıkar." dedi.

Yorumlar (0)