Angelino’nun yeni adresi belli oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe ile zorlu zirve mücadelesine girerken transfer konusunda önemli adımlar atıyor. İtalyan basınına göre, deneyimli futbolcu Serie A ekibi Roma ile anlaşma sağladı.

SPOR 24.01.2024, 17:54 25.01.2024, 17:51 Buse Önder
Angelino’nun yeni adresi belli oldu!

Fenerbahçe'nin Samsunspor karşısında puan kaybı yaşamasının ardından Galatasaray, Trabzonspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlendirdi. Sarı-kırmızılı yönetim, transfer çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Eriksan iddiası geldi

İngiliz gazetelerinde yer alan iddiaya göre, Galatasaray, Manchester United forması giyen 31 yaşındaki Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen ile ilgileniyor. Cim Bom'un, Eriksen'e kiralama teklifi yaptığı ancak United'ın bu teklife ret cevabı verdiği belirtiliyor.

Ada basınına göre Galatasaray, yeni bir teklif paketiyle Manchester United'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor ve bu kez zorunlu satın alma maddesi içeren bir kiralama formülü önerecek.

Angelino ile anlaşma sağlandı iddiası

Galatasaray'ın kiralık sözleşmesindeki opsiyonunu kullanmama kararı aldığı Angelino için ise İtalya'dan önemli bir transfer iddiası geldi. İspanyol sol bekin adı daha önce Torino ve Marsilya ile anılırken, Roma'nın transfer için adı geçen diğer takımları geride bırakarak Angelino ile anlaşma sağladığı belirtildi. Galatasaray'ın ise 27 yaşındaki futbolcu için Leipzig ile görüşmelerine devam ettiği ifade ediliyor.

Di Marzio: Roma anlaşma imzaladı

Di Marzio'nun aktardığına göre, Roma, diğer takımları geride bırakarak İspanyol oyuncu Angelino ile anlaşma sağladı. İtalyan ekibi, deneyimli sol bekin transferi için Leipzig ile görüşmelere devam ediyor. Angelino'nun transferiyle ilgili net bilgilerin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Galatasaray formasıyla 19 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, bu süreçte 1 gol atıp, 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Yorumlar (0)