Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a sert tepki

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yönetim kurulu listesine giren Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki yorumlarına “Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz” dedi.

SPOR 05.06.2024, 10:13 05.06.2024, 17:32 Şeyda Gül
Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a sert tepki

Medya patronu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de Ali Koç'un yönetim kurulu listesine girdi. Başkan adayı Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki yorumlarına cevap veren Ilıcalı, Yıldırım'ı iddialarını kanıtlamaya davet etti. “Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz” diyen Ilıcalı, öyle iftiralar atılıyor ki kendisini Escobar gibi hissetmeye başladığını söyledi.

Meğer benim düşmanım dışarıda değil içerideymiş

Fenerbahçe için her şeyi göze aldığını söyleyen Ilıcalı, hayatının çok iyi ve çok mutlu olduğunu belirtti. Ancak ben Fenerbahçe için elini taşın altına koyduğunu dile getiren Ilıcalı, bir gün bile, 'Ya rakip takım taraftarları bana zarar verir mi?' diye düşünmediğini anlattı. Ama bir şey fark ettiğini ifade eden Ilıcalı, “Meğer benim düşmanım dışarıda değil içerideymiş” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)