1. Lig ekibinde büyük ayrılık: Başkan istifa etti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda kulüp başkanı Onur Göçmez’in istifa ettiği duyuruldu.

SPOR 20.02.2024, 18:33 21.02.2024, 09:19 Şeyda Gül
1. Lig ekibinde büyük ayrılık: Başkan istifa etti

Trendyol 1. Lig takımlarından Bandırmaspor’da beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Bandırmaspor'un resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, başkan Onur Göçmez’in bugün itibariyle Bandırmaspor Kulüp yönetiminden ayrıldığı belirtildi. Göçmez’in Onursal Başkan olarak geçmişte olduğu gibi desteklerine devam edeceğinin bilgisine yer verilen açıklamada, yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nın Gürel Soylu olduğu kaydedildi.

Basın toplantısı düzenlenecek

Gürel Soylu başkanlığında mevcut yönetim kurulunun görevine devam edeceği belirtilen açıklamada, şehrin dinamikleri ile eşgüdümlü olarak tesisleşme yatırımlarını hız kesmeden sürdürecekleri belirtildi. Sezon başında konulan sportif hedeflere ulaşmak için de topyekûn mücadele edileceği aktarılan açıklamada, “Şehrimizden ve taraftarlarımızdan beklentimiz bu verilen kesintisiz mücadelede her zaman olduğu gibi takımımızın yanında olmasıdır. Gelişmelerle ilgili Onursal Başkanımız Onur Göçmez ile Başkanımız Sayın Gürel Soylu haftaya basın toplantısı düzenleyecektir” ifadelerine yer verildi.

Bandırmaspor, 1. Ligde 23 hafta sonunda topladığı 36 puanla 6. sırada yer alıyor.

Yorumlar (0)