Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı'ndan vaat: 'Doğalgaz getireceğiz'

Zeynep Çelik, Türkiye'nin en genç ve bağımsız belediye başkanı olarak göreve başlamış olmanın sorumluluğuyla, "Gençliğimin bana verdiği enerjiyle daha fazla çalışacağım. Beldemizde doğalgaz sorunu var ve en kısa sürede bu sorunu çözerek halkımıza doğal gazı ulaştıracağız" dedi.

SİYASET 02.04.2024, 18:13 02.04.2024, 18:17 Buse Önder
Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı'ndan vaat: 'Doğalgaz getireceğiz'

Çanakkale'nin Yenice ilçesi Kalkım beldesinde bağımsız aday olarak yarışan Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı. Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı olan Çelik, fabrikada alım-satım görevlisi olarak çalıştığını belirterek, Kalkım'ın eksiklerini fark ettiğini ve halkın desteğiyle aday olmaya karar verdiğini ifade etti.

Çelik, ekibiyle birlikte bağımsız aday olarak seçimlere katıldıklarını ve halkın desteğiyle bu göreve layık görüldüklerini dile getirdi. Kendisinin ve ekibinin beldemize hak ettiği değeri ve hizmeti getireceklerini söyleyen Çelik, gençliğinin verdiği enerjiyle daha çok çaba göstereceğini belirtti.

‘Beldemize doğalgaz ulaştıracağız’

Zeynep Çelik, beldelerindeki doğal gaz sorununa çözüm getirmeyi taahhüt ederek, "Doğalgazı en yakın zamanda beldemize ulaştıracağız. Ayrıca, hastane eksikliğini gidermek amacıyla 20 yataklı tam teşekküllü bir hastane inşa edip halkımızın hizmetine sunacağız. Birçok projemiz var. İlerledikçe eksikliklerimizi daha net göreceğiz ve bu eksiklikleri gidermek için çabalayacağız. Bağımsız aday olmamızın sebebi ise herkesle birebir konuşarak, desteklerini almak ve herkesin gönlünü kazanmaktı. Destekleyen ya da desteklemeyen herkese içtenlikle teşekkür ederim. Onların desteğiyle başardık ve kazandık" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)