Turgut Altınok: Rakibim bütün mesaisini cumhurbaşkanı adaylığına harcadı

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "Rakibim bütün mesaisini cumhurbaşkanı adaylığına harcadı. Daha sonra 3 ay Türkiye'yi gezdi, Ankara'da yok. Her yere resimlerini asmış. Resimlerini asana kadar keşke Ankara'ya yaptığın eserlerin resmini assaydın." İfadelerine yer verdi.

SİYASET 02.03.2024, 17:46 04.03.2024, 09:19 Hanife
Turgut Altınok: Rakibim bütün mesaisini cumhurbaşkanı adaylığına harcadı

Seçim çalışmaları kapsamında "Karadenizliler Buluşması"na katılan AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Mansur Yavaş'ın kentin sorunlarını ihmal ettiğini söyleyen Altınok, "Rakibim bütün mesaisini cumhurbaşkanı adaylığına harcadı. Daha sonra 3 ay Türkiye'yi gezdi, Ankara'da yok. Her yere resimlerini asmış. Resimlerini asana kadar keşke Ankara'ya yaptığın eserlerin resmini assaydın. O resimleri asana kadar keşke sokakta gönüllere girseydin. Gönüllere girmeyen bir belediye başkanı, sokakta olmayan bir belediye başkanı." İfadesine yer verdi.

"Ankaramız Kuruyan Bir Şehir Oldu"

Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin aksadığının altını çizen Altınok şu ifadelere yer verdi:

"Ankara'nın Kızılay'ı dökülüyor şu an. Ankara'da taşların, kaldırım taşlarının bakımı yapılamıyor. Ağaçları kestiler. Gülleri, yeşilleri kestiler. Daha sonra adı 'Kuru peyzaj' oldu. Yani Ankara’mız kuruyan bir şehir oldu. Ankara’mız geriye giden bir şehir oldu.

Altınok, Keçiören'e hizmet etti, Trabzon'a da etti. Beşikdüzü'ne bir düzenleme yaptık. 'Senin adını verelim' dediler, kabul etmedim. Çünkü ben birçok yerde hizmet yapıyorum. Adımı vermiyorum; çünkü ben cebimden yapmıyorum bunu. Dolayısıyla Hasan Yücesan Ankara Emniyet Müdürümüzdü. Ankara Emniyet Müdürümüz Hasan Yücesan'ın adını verdim oraya."

"Biz Hayrat'a su getirdik, Büyükşehir Polatlı'ya Su Getiremedi"

Mansur Yavaş'ın, Polatlı'da içme suyunun getirildiği müjdesi verdiğini söyleyen Altınok, "Sonra onu uyardılar, daha su gelmedi. 'Su, şu an borulara verildi, borular büyük olduğu için su Polatlı'ya gelmedi' dedi. Sonra, 'Şubat ayı içerisinde Polatlı'ya su gelecek' dedi. Ben de yine 2 gün önce Polatlı'ya gittim. 'Polatlı'ya su geldi mi' dedim. Daha gelmedi. Yürüyerek gelse Polatlı'ya şimdiye gelirdi insan. Su nasıl gelmiyor? Biz Hayrat'a su getirdik, Büyükşehir Polatlı'ya getiremedi." diye konuştu.

Yorumlar (0)