Tokat'ta seçimi efsane valinin oğlu kazandı

Tokat'ta yerel seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre, efsane vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kazandı.

SİYASET 31.03.2024, 23:35 02.04.2024, 09:22 Şeyda Gül
Tokat'ta seçimi efsane valinin oğlu kazandı

1920 yılında il olan Tokat'ta resmi olmayan sonuçlara göre, bir ilk yaşandı. Buna göre, kentte ilk kez MHP'li aday seçimi önde götürüyor. MHP’den aday olan Tokat'ta efsane vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.

Yazıcıoğlu vatandaşlara seslendi

Tokat'ta bir ilk yaşanarak, resmi olmayan sonuçlara göre efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu MHP'den belediye başkanı oldu. Kentte erken kutlamalara başlayan Yazıcıoğlu, vatandaşlara hitap etti. “Rahmetli babam şu arkamızda vilayet binasında hizmet etme şansı buldu. Şimdi bana da tam karşısında Tokat Belediyesi'nde hizmet etme şansı verdi” diyen Yazıcıoğlu, kendisine oy veren herkese teşekkürlerini iletti.

Tokat’ı kucaklayacağımızı göreceksiniz

“Babama arkamda görmüş olduğunuz hükümet binasında valilik nasip oldu. Şu arkamızda vilayet binasında hizmet etme şansı buldu. Şimdi bana da tam karşısında Tokat Belediyesi'nde hizmet etme şansı verdi” diyen Yazıcıoğlu,  hemşerileriyle birlikte çok güzel hizmetler yapacaklarını söyledi. Bu farkı göreceklerini dile getiren Yazıcıoğlu, Tokat'ı kucaklayacağını herkesin göreceğini vurguladı. “Ben sizin bir kardeşinizim. Kapım sonuna kadar açık. Gönül rahatlığıyla gelin meramınızı anlatın. Ben de sizi dinleyip var gücümle çalışacağım” ifadelerini kullanan Yazıcıoğlu, bundan kimsenin hiç şüphesi olmamasını söyledi. Tokat'a bir bahar iklimi geldiğini kaydeden Yazıcıoğlu, Tokat'a bir uyum iklimi geldiğini dile getirdi. Tokat'a bir kucaklaşma iklimi geldiğini anlatan Yazıcıoğlu, “Tokat Türkiye'ye örnek olacak, buna inanın. Türkiye'nin ve Tokat'ın buna çok ihtiyacı var. Sizleri çok seviyorum. İnşallah dediğim gibi Tokat'ta belediyenin kapıları sökülecek ve Tokat'ta tarih yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Tokat'ın altın yılları için var gücümüzle çalışacağız

Yazıcıoğlu, vatandaşları güvenli ve sağlıklı yerlerde oturtturmak için Tokat'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için işsiz kalmayan annelerin gözyaşı dökmediği, işsiz kalmamış gençler için çaba sarf edip var gücümüzle çalışacağından kimsenin şüphesi olmamasını kaydetti. Tokat'ın altın yılları için var gücüyle çalışacağından hiç şüpheleri olmaması gerektiğini söyleyen Yazıcıoğlu, “Size çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)