Murat Kurum: "Eksiklerimizi gidereceğiz"

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum açıklamalarda bulundu. Kurum, "Milletimizin iradesi sandığa yansıdı. Bize verdiği mesajları değerlendireceğiz. Bizi görmek istediği yer neresiyse orada olacağız." dedi.

SİYASET 01.04.2024, 01:10 01.04.2024, 03:39 Hakan Öksüz
Murat Kurum: "Eksiklerimizi gidereceğiz"

Yerel seçimlerde umduğu sonucu alamayan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, açıklamalarda bulundu. Kurum'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışmaya devam edeceğiz. Bize güvendiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakımızın bünyesinde çalışan Sayın Devlet Bahçeli'ye ve Cumhur İttifakı'nın bütün paydaşlarına teşekkür ediyorum. İstanbullu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Milletimizin iradesi sandığa yansıdı. Eksiklerimizi gidermek için sahada olacağız."

"Milletimizin bize verdiği mesjları değerlendireceğiz"

"Seçimler büyük bir olgunlukla gerçekleştirildi. İstanbullu vatandaşlarımız emin olsun; onlar için çalışmayı sürdüreceğiz. Milletimizin bizi görmek istediği yer neresiyse orada olacağız. Milletimizin bize verdiği mesajları değerlendireceğiz. Büyük Türkiye davası için çalışmayı sürdüreceğiz."

Yorumlar (0)