Murat Kurum'dan iddialı açıklamalar: ‘İstanbul'da duraklama dönemi son bulacak’

Murat Kurum, MHP Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı'nın gücüne vurgu yaparak konuşmasına başlayan Kurum, “İstanbul'da duraklama dönemi son bulacak” ifadelerini kullandı.

SİYASET 31.01.2024, 17:27 31.01.2024, 17:34 Buse Önder
Murat Kurum'dan iddialı açıklamalar: ‘İstanbul'da duraklama dönemi son bulacak’

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, MHP Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Cumhur İttifakı'nın, Türkiye'nin istikbali için halk tarafından meydanlarda kurulduğunu belirten Kurum, bu birlikteliği İstanbul'da zirveye taşıyacaklarını dile getirdi.

Türk Yüzyılı'nın önsözünü İstanbul'dan yazacaklarını vurgulayan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki uyumu örnek alarak, 31 Mart gecesi "fetret dönemi ve duraklama dönemi"nin son bulacağını ifade etti.

‘5 yıllık süreç İstanbul için kaybedilmiş zaman’

2019 ve 2024 yıllarını İstanbul için "Kaybedilmiş Zaman" olarak nitelendiren Kurum, bu dönemi "Tahribat Dönemi" olarak adlandırdı. İstanbul'un bugün ehliyetsizlik, liyakatsizlik, iş bilmezlik ve partizanlık altında karmaşa içinde olduğunu belirten Kurum, "31 Mart’ta İstanbul’u düşmüş olduğu bu istikrarsızlık sarmalından, hizmet ve eser yoksunluğundan, sorumsuzluk çukurundan hep birlikte çıkaracağız" dedi.

‘İstanbul beklenen belediyeciliği bulacak’

Murat Kurum, Beşiktaşlılara hizmet ve eser vaat ederken, 7/24 belediyecilik yapacaklarını ve sadece İstanbul'u ön planda tutacaklarını söyledi. Açılışa katılan Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper ile birlikte İstanbul'un beklenen belediyeciliği bulacağını ifade etti.

31 Mart akşamı İstanbul'da duraklama döneminin biteceğini ve yeniden diriliş, yükseliş döneminin başlayacağını belirten Murat Kurum'un da bulunduğu açılışa, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim ve çok sayıda siyasi parti üyesi katıldı.

Yorumlar (0)