Muharrem İnce'den CHP'ye sert DEM tepkisi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP ve DEM Parti'yi gizli ittifak yapmakla eleştirerek “Gizli ittifak yapıyorlar” şeklinde konuştu.

SİYASET 24.03.2024, 22:58 25.03.2024, 11:53 Şeyda Gül
Muharrem İnce'den CHP'ye sert DEM tepkisi

Tarsus Belediyesince yaptırılan projeler için Öğretmenler Mahallesi'nde düzenlenen toplu açılış törenine katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de kurulan ittifakların, partileri birbirine benzettiğini savunan İnce, CHP ve DEM Parti'yi "gizli ittifak" yapmakla eleştirdi. “Mersin'de, Esenyurt'ta yapıyorlar. Hem gizli nikah kıyıyorlar hem de nikahı inkar ediyorlar” ifadelerini kullanan İnce, gizli ittifak yaptıklarını dile getirdi.

Refahı ve demokrasiyi hedefliyoruz

Açılışın ardından konvoyla ilçeyi gezen İnce, Yarenlik Alanı'nda esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Atatürk Caddesi'nde düzenlenen mitingde de partisinin Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'a destek isteyen İnce, refahı ve demokrasiyi hedeflediklerini belirtti. Memleket Partisi lideri İnce, “Toplumu barıştıracağız, ekonomik olarak büyüyeceğiz ve adil olarak bölüşeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)