Kasapoğlu’ndan destek: ‘Hep birlikte destan yazacağız’

İzmir Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kasapoğlu, "Bizim ayrılığa, gayrılığa tahammülümüz yok. Bizim kardeşliğimizi göstermemiz lazım. Hep birlikte destan yazacağız’ ifadelerini kullandı.

SİYASET 25.02.2024, 22:45 26.02.2024, 17:30 Buse Önder
Kasapoğlu’ndan destek: ‘Hep birlikte destan yazacağız’

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de düzenlenen proje tanıtım toplantılarına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, Torbalı ve Kemalpaşa ilçelerinde gerçekleşen etkinliklerde partisinin adaylarına destek verdi.

‘Rekor oyla tarih yazacağız’

Kemalpaşa'daki programda konuşan Kasapoğlu, "İnşallah Kemalpaşa’nın 5 yıldır hasret duyduğu gayret ve güveni, hizmeti 1 Nisan sabahı başlatıyoruz. Kemalpaşa bu hasreti çok açık belli ediyor. İnanıyorum ki bu inançla ve gayretle Kemalpaşa olarak hem Kemalpaşa adına hem de İzmir Büyükşehir adına Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla tarih yazacağız. Biz bu ilçede AK Parti belediyeciliğini gördük. Bu ilçeye çok güzel hizmetler getirdik. Bundan sonra da her alanda hizmet çıtasını yükseltmek adına yanınızda olacağız" dedi.

Cumhur ittifakına destek

Torbalı ilçesindeki proje tanıtımında ise Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar'ı övgüyle anlatan Kasapoğlu, "Her gün Torbalı'nın dertleriyle dertlenen Çağlar’ın Torbalı için İzmir için gecesini gündüzüne kattığını belirten Kasapoğlu, 'Biz de kendisini bu anlamda büyük bir hayranlıkla takip ediyoruz. Ve inşallah bundan sonraki süreçte de Torbalı'nın yanında olmaya daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sonunda ise Kasapoğlu, "Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah hep birlikte bu destanı yazacağız ve kazanan Torbalı'nın gençleri olacak, kadınları olacak" diyerek seçim sürecine vurgu yaptı.

Yorumlar (0)