İYİ Partili Gökhan Zan istifa ettiğini duyurdu

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Gökhan Zan, “Affınıza sığınarak İYİ Parti ailesinden haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

SİYASET 28.12.2023, 12:46 29.12.2023, 15:58 Şeyda Gül
İYİ Partili Gökhan Zan istifa ettiğini duyurdu

Seçim hazırlıkları sürerken, İYİ Parti’de sular durulmuyor. İstifa haberlerinin peş peşe geldiği partiden bu kez eski milli futbolcu Gökhan Zan istifa etme kararı aldı. Zam, istifa haberini resmi hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Siyasetin zorluğunu fark ettim

Açıklamasında siyasete olan katılımının temel nedeninin Hatay'a destek olmak ve deprem felaketi sonrasında Hataylı kardeşlerinin sesini Meclis'te duyurmak olduğunu belirten Zan, ancak siyaset arenasında bu amacını gerçekleştirmenin zorluğunu fark ettiğini ifade etti.

Partideki görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım

İYİ Parti'ye katılış sürecinde Genel Başkan Meral Akşener'in davetiyle partinin bir üyesi olduğunu hatırlatan Zan, partideki görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını vurguladı. Ancak, siyasi arenada beklentilerini karşılayamamanın ve hedeflerine ulaşamamanın bir sonucu olarak İYİ Parti'den istifa ettiğini dile getiren Zan, “Gelinen noktada siyaset arenasında bunun pek de mümkün olmadığını görmemden hareketle İyi Parti’den istifa ediyorum. Seçim döneminde oylarıyla beni yalnız bırakmayan, takdirleriyle yücelten, tecrübeleriyle beni cesaretlendirerek yol gösteren başta Sayın Merak Akşener olmak üzere, İyi Parti’nin tüm değerli büyüklerine ve yöneticilerine, en zor anlarımda elimi bırakmayan Türk halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)