İYİ Parti’den CHP transferi: O isim Belediye Başkan Adayı oldu

Eylül ayında Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden ve ardından bağımsız olarak görevine devam eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, şimdi İYİ Parti'ye katıldı.

SİYASET 17.01.2024, 12:09 18.01.2024, 09:20 Buse Önder
İYİ Parti’den CHP transferi: O isim Belediye Başkan Adayı oldu

Geçtiğimiz Eylül ayında Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ederek görevine bağımsız olarak devam eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, siyasi tercihini İYİ Parti'den yana kullanarak yeni bir döneme adım attı. Uzun yıllardır CHP'de çeşitli kademelerde görev alan ve Aydın Milletvekilliği yapmış olan Başkan Atay, İYİ Parti saflarına katılma kararı alarak partisinin Efeler Belediye Başkan Adayı oldu.

Atay, Efeler Belediye Başkan Adayı oldu

Başkan Atay, İYİ Parti'nin düzenlediği grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından parti rozeti takılarak resmi olarak partisine katıldı. Akşener'e duyduğu güven ve partisine olan katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Atay, İYİ Parti'nin Efeler Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Yapılan açıklamada, Başkan Atay'ın İYİ Parti çatısı altında yürüteceği seçim kampanyasında öne çıkacak olan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verildi. Başkan, İYİ Parti'nin Efeler Belediye Başkan Adayı olarak seçilmesi durumunda, daha önce başlattığı hizmetleri katlayarak devam ettireceğini ve Efeler ilçesine daha fazla katma değer sağlamak için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Yorumlar (0)