İnce kararını duyurdu: 2018 seçiminde yapmıştım, yine yapacağım

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Kılıçdaroğlu'na destek verip vermeyeceği halihazırda siyaset gündeminin en çok konuşulan konularından. Adaylıktan Kılıçdaroğlu'nun lehine çekileceği ve Millet İttifakı'na katılacağına ilişkin iddialar konuşulan İnce'den konuya ilişkin önemli açıklamalar geldi.

SİYASET 10.03.2023, 09:56
İnce kararını duyurdu: 2018 seçiminde yapmıştım, yine yapacağım

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması sonrasında Memleket Partisi Genel Başkanı İnce'nin seçimler için nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu oldu. Partisinde adaylık için ön seçim gerçekleştirecek olan İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz seçime de atıfta bulundu ve "Cumhurbaşkanı adayı herkesi bir bir arayarak tebrik edeceğim ve onlara başarılar dileyeceğim. Kampanya için emekli maaşımdan herkesin hesabına para yatıracağım." şeklinde konuştu.

İnce Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Kılıçdaroğlu'na 2018 yılı seçimlerinde olduğu gibi rakiplerinin adaylık kampanyalarına para yatırıp destek vereceğini kaydetti.

Bunun her ne kadar karşılığını alamasam da...

Sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda Cumhurbaşkanı adayı olan herkesi arayarak tebrik edeceğini söyleyen İnce, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı adayı olan herkesi arayacağım ve tebrik edip başarılar dileyeceğim. Kampanya sonucunda emekli maaşımdan hepsinin hesabına da para yatıracağım. Siyasetteki milletimizi kutuplaştıran bu nezaketsizliği istemiyorum. Geçtiğimiz seçimde her ne kadar bunun karşılığını göremesem de..."

2018 yılı seçimleri için de para yatırmıştı

Muharrem İnce, 2018 yılı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olmuş ve kampanya döneminde diğer adaylara "Güle güle harcasınlar" deyip 500'er TL'lik bağışta bulunmuştu.

Yorumlar (0)