İlk mitingini Mersin'de yapan Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu

Mersin'de partisinin mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bugünkü CHP esirdir, işgal edilmiştir. Mersin'i 'demlenmiş' CHP'den arındırmak milli huzurumuz adına mecburiyettir” ifadelerini kullandı.

SİYASET 28.01.2024, 15:10 Şeyda Gül
İlk mitingini Mersin'de yapan Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de partisinin mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İttifak ortaklarına bedel ödeyen, sürekli şaibelerle anılan bir belediyenin karşılarında olduğunu ifade eden Bahçeli, CHP zihniyetinin sınıfta kaldığını ve hepten çuvalladığını söyledi. “Yapamayan gitmeli, yapacak olan gelmelidir” diyen Bahçeli, Mersin’in kamburlarından kurtulacağına ve ayak bağlarını söküp atacağına inandığını vurguladı. Yalan belediyeciliğin 63 günlük ömrü kaldığını belirten Bahçeli, yozlaşmış belediyeciliğin sonunun göründüğünü söyledi. Mersin’in gücüne güç katacağını ve yükseldikçe yükseleceğini dile getiren Bahçeli, herkesin elinden tutacaklarını ve bağın, bahçenin, bostanın bereketi olacaklarını aktardı. Mersin'den Antalya'ya kadar otoyollarının tünellerini tamamlayıp Torosların iki yakasını kenetleyeceklerini anlatan Bahçeli, “Önümüzdeki beş yıl için sizlerden olur ve onay istiyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan

Mersin'i daha da büyütmek, geliştirmek arzusunda olduklarını vurgulayan Bahçeli, “Cumhur İttifakı'nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarına, Mersin'in hizmetine talibiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan'dır” ifadelerini kullandı.

CHP esirdir, işgal edilmiştir

“CHP; bölücü terör örgütünün kafesindedir. Tezkereye 'hayır' diyen CHP'dir. TBMM'de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan CHP'dir” diyen Bahçeli, yönetimi altında bulunan belediyeleri bölücülere teslim edenin CHP olduğunu söyledi. Bugünkü CHP’nin bitmiş, tükenmiş ve iflas etmiş olduğunu aktaran Bahçeli, Bugünkü CHP’nin esir ve işgal edilmiş olduğunu dile getirdi. Mersin'i 'demlenmiş' CHP'den arındırmak milli huzur adına mecburiyet olduğunu anlatan Bahçeli, “31 Mart'ta tek meselemiz sandığa gidip oyumuzu kullanmak olmalıdır. Sandık güvenliğine azami dikkat ve hassasiyet gösterilmelidir. Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz? (Evet cevabından sonra) Hepinizden Allah razı olsun” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)