İki parti de aday gösterdi! İşte paylaşılamayan o isim…

Denizli'nin Güney ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nden belediye başkanlığı için adaylık açıklayan Alaaddin İshak Gümüş, dün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında Meral Akşener tarafından İYİ Parti Güney Belediye Başkanı Adayı olarak duyuruldu.

SİYASET 13.02.2024, 11:34 Buse Önder
İki parti de aday gösterdi! İşte paylaşılamayan o isim…

Alaaddin İshak Gümüş, daha önce Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından Güney Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmişken, dün İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında ismi açıklandı. Gümüş, sahnede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte poz veren isimler arasında yer aldı.

Toplu fotoğraf karesine girdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda adayları açıklarken, daha önce Büyük Birlik Partisi'nden adaylığını açıklayan bir ismin İYİ Parti adayları arasında yer alması önemli bir detay olarak öne çıktı.

Daha önce BBP İl Başkanı İsmail Karateke ile birlikte görev yazısını aldığı sırada poz veren Alaaddin İshak Gümüş, şimdi ise İYİ Parti mensuplarıyla bir araya gelerek toplu bir fotoğraf karesinde yer aldı. Gümüş'ün BBP ile yollarını ayıp ayırmış olup olmadığına dair resmi bir duyuru yapılmaması, İYİ Parti'den Güney Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması, "Paylaşılamayan Aday" yorumlarına neden oldu.

Yorumlar (0)