Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de: ''Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar''

Seçim mitingine memleketi Rize’de devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Çukur olaylarıyla ülkemizin bir parçasını bizden koparmayı denediler. Hemen güneyimizde bir teröristan kurmaya çalıştılar. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar. Bunların hepsini boşa çıkardık.'' ifadesini de kullandı.

SİYASET 17.02.2024, 16:55 Hanife
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de: ''Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar''

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir süre kala, saha çalışmalarına da hız verildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mitinglerine partisinin Rize'de düzenlediği mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye yönelik önemli mesajlar verirken, muhalefeti de sert bir dille eleştirdi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

''Birileri bizim Rize ile birlikte 81 vilayetimizin tamamına olan sevdamızı anlayamıyorlar. Tam 22 yıldır Rizeli kardeşlerimizle birlikte yol yürüdük. Türkiye ile ilgili hesabı olan tüm şer odaklarının karşısında birlikte durduk. Gezi hadisesi ile sokaklarımızı terörize etmeye kalktılar. 17-25 Aralık girişimi ile hükümetimizi alaşağı etmeye çalıştılar.

''Türkiye'ye Diz Çöktürmeye Çalıştılar''

“Çukur olaylarıyla ülkemizin bir parçasını bizden koparmayı denediler. Hemen güneyimizde bir teröristan kurmaya çalıştılar. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar. Bunların hepsini sizlerle beraber boşa çıkardık.”

''Türkiye'yi Ne Ekonomik Ne De Sosyal Olarak Esir Almalarına Müsaade Etmedik''

“Türkiye'yi ne ekonomik ne de sosyal olarak esir almalarına müsaade etmedik. 85 milyon olarak hepimiz beraberiz ve kardeşiz ama bizi köken üzerinden bölmek istediler.”

''Demokrasimiz Yıllarca Vesayetin Gölgesinden Çıkamadı''

“Ekonomimiz kan kaybetti toplumsal huzurumuz bozuldu kardeş kardeşe düşman edildi. Demokrasimiz yıllarca vesayetin gölgesinden çıkamadı. Her alanda şampiyonlar liginde oynaması gereken ülkemizi yıllarda ikinci lige mahkûm ettiler.”

''Teröristler Bizimle Baş Edemedi''

“Teröristler bizimle baş edemedi. Bunları Gabar'a Cudi'ye gömdük bütün mağaralara gömmek suretiyle nefeslerini kestik.”

''Artık Ayşe'ler Mehmet'ler Fatma'lar Uzaya Gidecekler''

“İnşallah yakın bir tarihte ikinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Artık Ahmet'ler, Mehmet'ler, Ayşe'ler, Fatma'lar uzaya gidecekler.”

''Enflasyonun Üstesinden Geleceğiz''

“Enflasyonun, pahalılığın üstesinden geleceğiz, bugünlerin sorunlarını çözecek olan yine biziz.”

Ana Muhalefete Eleştiri

“Türkiye'nin en büyük talihsizliği vizyonsuz, beceriksiz, tembel ve değişime ayak direyen tutucu muhalefete sahip olmasıdır. Bay Kemal güya 13. Cumhurbaşkanı olacaktı bir anda kendini CHP'nin istenmeyen adamı olarak buldu.”

''Nerede Bu 6'lı Masa?''

“6'lı masadan parlamentoda kimse kaldı mı? Nerede bu 6'lı masa? Bak parlamentoda kimse yok. Her birinin Ankara'da birer ofisi var. CHP'de her gelen gideni aratıyor. Değişim dediler ancak günün sonunda bir iç darbeyle yollarına devam ettiler. Muhalefete bakıp umutsuzluğa kapılmayın, CHP'ye mahkum değilsiniz. Beklentiniz eser ve hizmetse AK Parti burada.”

''800 Yataklı Şehir Hastanemizi Yapıyoruz''

“Rize'de 5 millet bahçesi projemiz bulunuyor. 800 yataklı şehir hastanemizi yapıyoruz. Söyledik mi yaparız ve yapıyoruz. Ayder yaylamızda 440 bin metrekare alanda yenileme projemizi sürdürüyoruz. Rize'ye toplam 21 milyar lira tutarında tarımsal hibe ve yatırım desteği verdik.''

Yorumlar (0)