Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması

Yerel seçime yönelik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'lilere seslenerek “Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz” dedi.

SİYASET 18.02.2024, 19:07 Şeyda Gül
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Türkiye'de yerel seçimler için geri sayıma başlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 31 Mart'taki seçimlere yönelik yeni bir paylaşım geldi. CHP ve diğer muhalefet partilerinin destekçilerine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz” ifadelerini kullandı.

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız

“CHP’li kardeşlerimizin, partilerine ve siyaset kurumuna yönelik umutlarını giderek kaybettiklerini üzülerek görüyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi parti fark etmeksizin tüm vatandaşlara samimiyetle seslendiğini ifade etti. Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kimsenin alternatifsiz olmadığını söyledi. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hiçbir vatandaşın kendini dışlanmış, ötelenmiş, yok sayılmış hissetmesine gönlünün razı olmadığı kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şayet siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmekse hiç uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız” dedi.

Gelin bu seçimde hep birlikte esaslı bir ders verelim

"Gerçek Belediyecilik" vizyonu ile güçlü kadro ve projelerle vatandaş için var olduklarını ve hazır oldukları kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizin kaygılarınızı istismar edenlere, bizim istediğimiz adaya tıpış tıpış oy vereceksiniz dayatmasında bulunanlara, fikrinize, taleplerinize, hassasiyetlerinize saygı göstermeyenlere, belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz sorusunu bile millete değil de yapay zekâya soranlara, gelin bu seçimde hep birlikte esaslı bir ders verelim” değerlendirmesinde bulundu.

Örgütün uzantılarıyla demlenenlere

“Şahsi ikballeri için kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzantılarıyla demlenenlere” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm bunlara rağmen siyaset yapan kibir abidelerine hür iradenin hiç kimsenin tapulu mülkü olmadığını, 31 Mart’ta hep beraber gösterelim teklifinde bulundu.

Yorumlar (0)