CHP ile Haluk Levent arasında adaylık atışması!

Haluk Levent'in yerel seçimde CHP'den gelen adaylık teklifini reddettiğini açıklamasının ardından basın toplantısı düzenleyen CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, iddiayı yanıtladı. Haluk Levent, CHP'nin açıklamasına yanıt verdi.

SİYASET 12.02.2024, 21:16 13.02.2024, 14:23 Hakan Öksüz
CHP ile Haluk Levent arasında adaylık atışması!

Ahbap Derneğinin kurucusu ve başkanı olan şarkıcı Haluk Levent, yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle halkın gönlünde yer etti. 

"Siyasi bir kimliğe giremem" diyerek teklifi geri çevirmişti

Kahramanmaraş depremi sonrası yürüttüğü faaliyetlerle afet bölgesine yapılan yardımları koordine eden Haluk Levent'in, 31 Mart'taki yerel seçimlerde CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışa gireceği iddia edilmişti. Ünlü sanatçı, "Siyasi bir kimliğe giremem." diyerek gelen teklifleri geri çevirdiğini kaydetti.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel: "Böyle bir teklif yok"

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Haluk Levent'in paylaşımı sonrası basın toplantısı düzenledi. Böyle bir adaylık teklifinin söz konusu olmadığını belirten CHP'li Deniz Yücel, "Hatay konusu gündemimize gelmedi. Haluk Levent'e veya başka bir kişiye adaylık teklif etmedik." dedi.

"Üst düzeyden 3 kez sözlü teklif geldi"

CHP'den gelen açıklamanın ardından Haluk Levent, yeni bir paylaşımda bulundu. Kendisine yazılı bir adaylık teklifinin gelmediğini kaydeden ünlü şarkıcı, "Zaten 'yazılı teklif geldi' demedim. Üst düzeyden sözlü teklif geldi, 3 kez. Bu teklifin aramızda kalmasını istedim ancak sabah gazeteciler bunu sorunca şaşırdım." ifadeleriyle haberi yapan kişinin gazeteci Murat Ağırel olduğunu bildirdi.

Yorumlar (0)