Canlı yayında açıklandı: Büyük İstanbul mitingi için tarih belli oldu

AK Parti'nin seçimler öncesinde İstanbul'da düzenleyeceği büyük mitinge ilişkin konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, mitingin tarihini duyurdu.

SİYASET 23.02.2024, 22:21 Şeyda Gül
Canlı yayında açıklandı: Büyük İstanbul mitingi için tarih belli oldu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, katıldığı Arka Plan programında yerel seçimlerle ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, AK Parti’nin büyük İstanbul mitingi için tarih verdi.

5 milyonu bulan hane kapısını çalacağız

Çalışmaların gayet iyi gittiğini belirten Kabaktepe, tüm paydaşlarla birlikte sahada olduklarını vurguladı. Ev ziyaretlerinin de devam ettiğine dikkat çeken Kabaktepe, İstanbul’da iş yerleriyle birlikte 7 buçuk milyon kapı olduğunu söyledi. İlk hedeflerinin hane kapılarını çalmak olduğunu kaydeden Kabaktepe, “Biz 31 Mart'a kadar 5 milyonu bulan hane kapısını çalacağız. Teşkilatımız bu hafta da sahada. 31 Mart her pazar hanelerimizi ziyaret edeceğiz. Bu hafta da 500 bin hanemizi ziyaret edeceğiz” dedi.

Büyük İstanbul mitingi ne zaman?

31 Mart pazar öncesi pazara kadar ziyaretlere devam edeceklerini vurgulayan Kabaktepe, belki o pazar büyük İstanbul mitinginin olabileceğini duyurdu. “Bizim geleneğimizde biliyorsunuz seçimden önceki son pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla büyük İstanbul mitingimizi yapıyoruz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde 'Türkiye sana emanet' konseptinde yapmıştık” diyen Kabaktepe, şimdi yeni bir konsept üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Bu heyecanı hep beraber taşıyoruz

“Heyecanlıyım, ilk günde bunu söylemiştim. Hakikaten artık seçim arifesinde değiliz artık seçimin içindeyiz. Heyecanımın nedeni İstanbullu hemşerilerimiz AK Partimize, Murat Kurum Bey'e İstanbul'u yönetime fırsatını verecekler” diyen Kabaktepe, bunun kendisini heyecanlandırdığını söyledi. İstanbul'a yeniden hizmet etme fırsatı millet tarafından Murat Kurum’a, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına verileceğini söyledi.  

İstanbul'un yıldızı yeniden parlayacak

Memlekete hizmet etmenin insanlara hizmet etmek olduğunu vurgulayan Kabaktepe, AK Parti'nin siyasetinin temelinde insanına göre siyaseti olgunlaştıran ve yapan bir siyasal tarza sahip olduğunu kaydetti. Yerel yönetimde bir marka olduklarını anlatan Kabaktepe, İstanbul'un Türkiye'deki iller arasındaki ve dünyadaki sıralamasını maalesef bu CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimiyle 5 yılda aşağıya düştüğünü dile getirdi. İstanbul'da yeniden Şampiyonlar Ligi'ne çıkacağı heyecanı olduğunu anlatan Kabaktepe, “Bu heyecanı da hep beraber taşıyoruz. Teşkilatımız tüm unsurlarıyla beraber mahalle başkanlarımız, mahalledeki kadın gençlik kolları başkanlarımız, ilçe teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz tüm paydaşlar, bileşenler herkes heyecanlı, coşkulu, huzurlu. Herkes bu coşku, heyecan içerisinde ilçelerde, mahallelerde, sokaklarda hemşerileriyle buluşarak AK Parti 2024 seçimlerinde Sn. Murat Kurum İBB'nin başkanı olacak. İstanbul'un yıldızı yeniden parlayacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)