Bahçeli’den sel felaketi açıklaması

Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketine dair açıklamada bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Türkiye yaralarını saracak güçtedir” dedi.

SİYASET 15.03.2023, 17:44 16.03.2023, 11:07
Bahçeli’den sel felaketi açıklaması

Şanlıurfa ve Adıyaman’da sel felaketi birçok kişiyi etkiledi. 15 kişinin yaşamını yitirdiği afet ile ilgili açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye’nin yaralarını saracak güçte olduğuna vurgu yaptı.

“İftira ve saldırı duruşumuzu değiştirmeyecektir”

Türkiye’nin bir bölümünde etkisini gösteren seller nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahçeli, şu ifadelerde bulundu: "Bir felaketin yaralarını sarmak adına mücadelemizi azimle devam ettiriyorken, farklı bir felaketin yaşanması milletimizi fazlasıyla üzmüştür. Türkiye'nin bu noktada yaralarını saracak güçtedir. Herhangi bir suçlama, iftira ve saldırı duruşumuzu değiştirmeyecektir. Kederli zamanlarımızı kısır, güdük ve çapsız siyasetlerine karışmak adına fırsat bulmaya çalışanlar aziz milletimizin özgür seçimine engel olacaktır. Ülkemiz merkez üssü Kahramanmaraş olan ikiz depremin tahribatını güç birliği durumunda kaldırırken, Şanlıurfa ve Adıyaman’da meydana gelen aşırı yağışlar taşkın sellere sebebiyet vermiştir, nihayetinde de yeni bir afet deprem bölgesini derinden etkilemiştir. Söz konusu afetin tahribatı oldukça büyüktür."

Yorumlar (0)