Bahçeli'den Sinan Ateş göndermesi: "Yutturmaca!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'na yaptığı ziyaretin ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İsim vermeden Sinan Ateş cinayeti ile ilgili MHP'ye yüklenenlere "hodri meydan" diyen Bahçeli, "Düne kadar ülkücü katili olanların, şimdi ülkücü savunması yapması yutturmacadır. Hepsi mahkemede dinlenmeli. Biz de kısa sürede başvuruda bulunacağız." ifadelerini kullandı.

SİYASET 27.05.2024, 15:00 28.05.2024, 13:10 Hakan Öksüz
Bahçeli'den Sinan Ateş göndermesi: "Yutturmaca!"

Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde yaptığı Ülkücü Şehitler Anıtı ziyaretinin ardından basın mensuplarına konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemde yankı uyandıracak açıklamalar yaptı.

"Şehitlerimize mahcup olmak istemiyoruz"

Ülkücü şehitlerin ölmediğini, aksine diri olduklarını kaydeden MHP lideri, "Biz de onlarla beraber nefes alıyoruz. Hedeflerimizi beraber çiziyoruz. Yalanlara göğüs geriyoruz. Şehitlerimize mahcup olmak istemeyiz. Ülkücülükten geçinen odakların oyunlarını da bozuyoruz." dedi.

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş

"Şimdi ülkücü savunması yapmaları yutturmacadır"

MHP lideri Bahçeli, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümü ile ilgili ülkücü camiaya yönelik yapılan suçlamalara değindi. Bahçeli, "Eski zamanların ülkücü katilleri, çeşitli senaryolarla üzerimize geliyor. Düne kadar ülkücü katili olanların, şimdi ülkücü savunması yapması yutturmacadır. Onlarla da hesaplaşacağız." ifadelerini kullandı.

"Sözcü, Now ve Halk TV de dahil olmak üzere hepsi mahkemede dinlensin"

İtibar cellatlığına soyunan kim varsa mahkemede bulunun delillerini sunması gerektiğini kaydeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sözcü, Now ve Halk TV de dahil, hepsi mahkemede dinlenmeli. Biz de kısa sürede başvuruda bulunacağız. Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız. Bizden olmamasına rağmen bizim gibi konuşmaya çalışanların kuyruk acısının farkındayız. Cumhur İttifakı'nı zayıflatmak çin çeşitli senaryolarla üzerimize geliyorlar." değerlendirmesinde bulundu. 

Yorumlar (0)