Altınok, Mansur Yavaş’ı hedef aldı: ‘Yavaş Ankara’nın ışıklarını söndürdü’

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un hedefinde yeniden Mansur yavaş vardı. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Altınok, “Yavaş, Ankara'nın ışıklarını söndürdü. Bu ışıkları 31 Mart'ta yeniden yakacak mıyız?" ifadelerini kullandı.

SİYASET 17.03.2024, 19:45 Buse Önder
Altınok, Mansur Yavaş’ı hedef aldı: ‘Yavaş Ankara’nın ışıklarını söndürdü’

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, partisinin ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada Ankara'nın geleceği üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Altınok, Ankara'nın sorunlarına dikkat çekerken, mevcut belediye başkanını eleştirdi ve vaatlerini sıraladı.

Konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan Altınok, Yavaş'ın belediyecilik anlayışını eleştirdi ve kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini iddia etti. Altınok, kentsel dönüşümün Ankara için önemli olduğunu vurgulayarak, bu projelerin hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini ifade etti. Ayrıca, Keçiören ilçesine özel olarak ithal aday eleştirisi yaparak, yerel yönetimde yerel bilgi ve deneyimin önemine vurgu yaptı.

‘Trafik sorununu Altınok çözer’

Altınok'un konuşmasında dikkat çeken bir diğer nokta da Cumhurbaşkanı yardımcılığı görevine adaylık iddialarıydı. Altınok, Cumhurbaşkanı yardımcılığına adaylığını kastederek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın sadece bir ara hedef olduğunu belirtti.

Altınok, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara'ya ara sıra uğruyor. Cumhurbaşkanı yardımcılığı hevesi bittikten sonra aklına Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığı geliyor. Ankara'nın sokaklarında gören var mı? Londra'nın sokaklarında gören çok. Yapılan anketler şunu söylüyor. Trafik sorununu kim çözer? Altınok çözer" diye konuştu.

‘Yavaş Ankara’nın ışıklarını söndürdü’

Altınok'un açılışta yaptığı konuşmada vurguladığı diğer bir konu ise yerel hizmetlerin adil ve kapsayıcı bir anlayışla sunulmasıydı. Altınok, vatandaşların iradesini önemseyerek, adalet ve eşitlik temelinde hizmet vereceklerini ifade etti.

Keçiören'de tamamlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılışını hatırlatan Altınok, "Oy potansiyelimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nden daha yüksek. Sokaklarda, 'CHP'liyim ama size oy vereceğim' diyen vatandaşlar çok fazla. Yola koşa koşa devam etmeliyiz. Yarın Sayın Cumhurbaşkanımız Keçiören'de olacak. Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılışı gerçekleşecek. Harika bir eseri görüyor musunuz? Ankara'yı aydınlatmaya başladık mı? Yavaş, Ankara'nın ışıklarını söndürdü. Bu ışıkları 31 Mart'ta yeniden yakacak mıyız?" dedi.

Yorumlar (0)