Altınok duyurdu: ‘Ankara’ya konut gelecek, kiralar düşecek’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin adayı olan Turgut Altınok, Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Altınok, Ankara'nın sorunlarına değinerek, şehrin çölleştiğini iddia etti.

SİYASET 11.02.2024, 16:19 13.02.2024, 14:26 Buse Önder
Altınok duyurdu: ‘Ankara’ya konut gelecek, kiralar düşecek’

Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi'nde halka hitap eden Altınok, özellikle Altındağ'daki trafik sorununu çözmeyi vaat etti. Siteler bölgesinde yaşanan trafik sıkışıklığına dikkat çeken Altınok, Siteler'in beş yılda hiçbir hizmet alamadığını, verilen sözlerin tutulmadığını ifade etti.

Altınok, Siteler'in gece saatlerine kadar hareketli bir yer olacağını ve bölgeyi metro ağlarıyla öreceğini açıkladı. Ayrıca, Maraş, Karakum mahallelerindeki kentsel dönüşümü hızlı bir şekilde çözeceklerini söyledi.

Ankara için teleferik projesi

Altınok'un projeleri arasında yer alan Hıdırlıktepe'de teleferik yapma planları da vurgulandı. Keçiören'de benzer bir proje gerçekleştirdiklerini belirten Altınok, Ankara'nın sanayi, ekonomi, spor, sanat ve kültür alanlarında gelişmesini hedeflediklerini ifade etti. Spor tesisleri konusunda eleştirilerde bulunan Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yetersiz olduğunu savundu.

‘Kira öder gibi ev sahibi olacaklar’

Kentsel dönüşüm projesine de değinen Altınok, Ankara'da kira öder gibi ev sahibi yapacaklarını ve kira fiyatlarını düşüreceklerini söyledi. Ayrıca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilen MHP Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışında, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde sokak sokak gezip Ankara'nın sorunlarına çözüm aradığına vurgu yaptı.

Yorumlar (0)