Akşener: CHP ile başaramadık

Meral Akşener, "Pek çok iftiraya uğradım, pek çok çirkinlikle karşılaştım. Her ağzını açan Meral Akşener ile ilgili konuşuyor. Tüm bunlar söyleniyor. Neden biliyor musunuz? CHP ile el sıkışmamız için. CHP ile el sıkıştık ve başaramadık." dedi.

SİYASET 18.01.2024, 20:31 19.01.2024, 12:12
Akşener: CHP ile başaramadık

İYİ Parti'nin belediye başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarını duyurmak üzere Sivas'a gelen İYİ Parti lideri Akşener, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda gerçekleştirdiği konuşmada, İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan'a destek verilmesini istedi. 



"Ateş'in ve Yazıcıoğlu'nun katillerini bulacağız"

2028'de iktidar olmaları için yetki isteyen Akşener, "Hem Sinan Ateş'in hem de Muhsin Yazıcıoğlu'nun katillerinin bulunması için dolayısıyla Sivas'tan beklentilerim bir oy vermek değil, Sivas'tan beklentilerim oylar verildikten sonra olacaklar." dedi. 



"Pis pazarlığın içine girmeyeceğiz"

Seçimler ile ilgili birey olarak birçok hakaret işittiğini kaydeden Akşener, şu ifadeleri paylaştı:

"Pek çok iftiraya uğradım, pek çok çirkinlikle karşılaştım. Her ağzını açan Meral Akşener ile ilgili konuşuyor. İki kelime çok çok önemlidir, gerçek değilse şerefsizliktir. Birisi 'sırlarına vakıfım' kelimesi, birisi 'mahremini bilirim' kelimesi. Eğer bu iki sır ve mahrem kelimelerinin karşılığı yoksa bunu söyleyen, ima eden herkes şerefsiz oğlu şerefsizdir. Tüm bunlar söyleniyor. Neden biliyor musunuz? CHP ile el sıkışmamız için. CHP ile el sıkıştık ve başaramadık. Biz şu ana değin CHP'ye laf etmiyoruz, seçilmiş belediye başkanlarına hakaret etmiyoruz, laf etmiyoruz. Yalnızca bir risk alarak biz şu anda tartılıyoruz. Başarırsak hepimizin, Allah'ın izniyle başaracağız. Başaramazsak onun bedeli de benimdir. Bu müstakil ve özgür olmanın ülkemize yararı olacağına inanmak demek. Sıkışmışlığın kırılmasının size yarar sağlayacağına inanmak demek. Herhangi bir siyasi partiyle herhangi bir pis pazarlığın içine girmemek demek."

Yorumlar (0)