Akbaşoğlu, ‘Yazıklar olsun’ diyerek CHP lideri Özel'e tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Özel'in kendisi hakkındaki iddiasına tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “'Cumartesi müjde geliyor' dediğimi iddia etmiş. Böyle söylediğimi ispat etmezsen, müfterisin ve yalancısın Özgür Özel” dedi.

SİYASET 25.03.2024, 19:04 26.03.2024, 01:42 Şeyda Gül
Akbaşoğlu, ‘Yazıklar olsun’ diyerek CHP lideri Özel'e tepki gösterdi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Kilis mitinginde kendisi hakkındaki sözlerine ilişkin yaptığı açıklamalarda bulundu. “CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 'cumartesi müjde geliyor' dediğimi iddia etmiş” diyen Akbaşoğlu, böyle söylediğini ispat etmezse, yalancı olduğunu söyledi.

Gerçeğe rağmen iftira atıldı

AK Parti'nin hafta sonu yapılan Büyük Ankara Mitingi dolayısıyla bir canlı yayında değerlendirmelerde bulunduğunu hatırlatan Akbaşoğlu, 2024 yılının Emekliler Yılı ilan edildiğini söylediğini belirtti. Promosyonla ilgili örneği vermek suretiyle 'Gelirlerini artırıcı, giderlerini azaltıcı birçok noktada emeklilerimize destek olacağız.' 'İnşallah haziran sonu, temmuz başında da emeklilerimizle ilgili onların taleplerini de dikkate alarak bir değerlendirme, düzenleme yapacağız' dediğini ifade eden Akbaşoğlu, bu gerçeğe rağmen iftira atıldığını vurguladı. Gerçekten büyük bir panik ve acziyet içerisinde yalan ve iftira atıldığını belirten Akbaşoğlu, “Tıpkı Grup Başkanvekilliğinde olduğu gibi Genel Başkanlığında da devam ettiğine şahit oluyoruz. Yazıklar olsun” dedi.

Yorumlar (0)