AK Parti'li Çelik: ‘6'lı masanın günahını Bay Kemal’e yıktılar’

Altılı masanın günahını Bay Kemal’e yıktılar" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Her gün birbirlerinin aleyhine söz söylüyorlar ve bugün siz kardeşlerimiz sayesinde altılı masaya oy veren vatandaşlarımız bile, ‘İyi ki bunlar sandığa gömülmüş’ diyor” şeklinde konuştu.

SİYASET 05.02.2024, 10:09 06.02.2024, 09:15 Buse Önder
AK Parti'li Çelik: ‘6'lı masanın günahını Bay Kemal’e yıktılar’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Seyhan ilçesi Bey Mahallesi'nde düzenlenen bir etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Çelik'in konuşmasında, 31 Mart Yerel Seçimleri ve CHP'nin iddialı 'altılı masa' projesine yönelik konuları değerlendirdi.

Çelik, 'Altılı masa günahını Bay Kemal'e yıktılar' ifadeleriyle, CHP'nin iddialı planının başarısızlığa uğradığını iddia etti. Her gün birbirlerinin aleyhine söz söylendiğini belirten Çelik, bu durumun seçmenler üzerinde olumsuz bir etki bıraktığını dile getirdi. Özellikle altılı masa iddiasında bulunanların, Adana'da gerçekleşen seçimlerde sandığa gömüldüğünü savundu.

‘Biz dün neredeysek bugün de oradayız’

AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, Yüreğir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir'in de katıldığı etkinlikte Çelik, seçim öncesi yapılan anketlerdeki öngörülere atıfta bulunarak, 'Altılı masa kazanacak' denildiğinde bunun gerçekleşmediğini, halkın tercihinin AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan yana olduğunu belirtti.

Çelik, 'Altılı masayı, masanın altındakileri, arkasındakileri Adana'da sandıklara gömdünüz' ifadeleriyle, seçim sonuçlarının partilerine olan güvenin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Şu anda Türkiye'nin istikrarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devam ettiğini savunan Çelik, 'Biz dün neredeysek bugün de oradayız, yarın da orada olacağız' dedi.

Güçlü bir Türkiye vaadi

Ayrıca, 'Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak olan yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Çelik, Adana'nın, Türkiye'nin geleceği ve istikrarı için büyük bir sorumluluk taşıdığını söyledi. 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti ve Cumhur İttifakı'na destek çağrısında bulunan Çelik, seçmenlere projeleriyle güçlü bir Türkiye vaat ettiklerini belirtti.

Halkın tercihinin, Adana ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Çelik, 'Bunlar terör destekçilerine söyleyemedikleri lafları Türkiye'nin cumhurbaşkanına söylüyorlar. Bunlar en güçlü cevabı yine sizden alacaklar. Bu sokaklardan alacaklar. Bu mahallemizden alacaklar' diyerek seçmenlere güven verdi.

Yorumlar (0)