Survivor’da yumruk yumruğa kavga! O isim diskalifiye oldu

Survivor All-Star'da gerginlik devam ederken ikinci eleme adayının belirlendiği konseyde Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında yaşanan olaylar sonrasında ipler gerilmiş durumdaydı. İkili arasında geçen temaslı kavga, Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyini toplamasına neden oldu. Yaşanan olaylar sonucunda Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

MEDYA 27.02.2024, 01:48 27.02.2024, 01:57 Buse Önder
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! O isim diskalifiye oldu

Survivor All-Star'da ilk eleme adayı Mavi Takım'dan Begüm olmuştu. Ardından ikinci eleme adayı Kırmızı Takım'dan Pınar Saka olarak belirlendi. Konseyde yaşanan gerginlik sonrasında Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında bir kavga çıktı. Acun Ilıcalı, acil durum konseyini topladı ve yarışmacıları dinleyerek karar verecek. Heyecan dolu yarışmanın en dikkat çeken anları şu şekilde:

Sema ile Pınar’ın kavgası

Survivor All-Star'da Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında gerginlik yaşandı. Sema, Pınar'a yönelik tehditler savurdu ve sinirler gerildi. Yaşanan tartışmanın ardından Sema'nın Pınar'a tekme atmasıyla olay büyüdü. Sema, Pınar'ı yerde uzanırken tokatladı ve aralarındaki gerginlik devam etti.

Nagihan ile Aleyna'nın müdahalesine rağmen Sema, Pınar'a saldırmaya devam etti. Sema, arkadaşlarına karşı agresif tavırlar sergileyerek olayı daha da alevlendirdi. Pınar ise sakin bir şekilde tepki verdi ve uzak durmaya çalıştı. Olayın büyümesi üzerine Atakan, Sema'yı barakadan uzaklaştırdı.

Arkadaşlarına derdini anlattı

Sema Aydemir, Atakan'ın müdahalesinin ardından biraz sakinleşerek arkadaşlarına yaşadıklarını anlatmaya çalıştı.

Aydemir, "Ben onların sayesinde olimpiyata gitmişim bakar mısın? Bu zamana kadar Atakan ben böyle bir şey yapmadım ama insanın emeğiyle... Bak sana dese ki sen benim sayemde dünya şampiyonu oldun dese ne yaparsın? Bunlar bu rahat böyle yaşarken ben hem çocuğuma baktım, kamplara çocuğumla gittim. Ben kolay Olimpiyat barajı geçmedim. Benim emeğime kimse şey yapamaz" şeklinde ifadeler kullandı.

Kavganın sebeplerini paylaştı

Nagihan, Survivor All-Star'da Pınar Saka ile Sema Aydemir arasında yaşanan kavganın nedenlerini acil durum konseyinde açıkladı. Nagihan, geçmişe dayanan bir atletizm yarışında yaşanan anlaşmazlığın bu kavgaya sebep olduğunu ifade etti.

2011 yılında yaşanan bir olayın etkilerini bu yılki Survivor'da gördüklerini söyleyen Nagihan, "Sadece bu Survivor değil. Bir önceki Survivor ve 2011 yılına dayanan bizim, benim, Merve Aydın'ın, Pınar Saka'nın dünya şampiyonasında madalya aldıktan sonra 4x400 metre bayraklı yarışaca çıkacaktık. Aslında bütün hikaye oradan başlıyor. 2017'ye de yansıdı. Bu seneye yansıdı. Bu konu açılınca açıkçası biz çok oralı olmak istemedik çünkü bizlik bir durum yok" dedi.

Nagihan, Sema ve Pınar'ın anlaşamadığı bir kan davası olduğunu belirtirken, yaşanan olayın atletizm geçmişine dayanan bir husus olduğunu vurguladı. Nagihan, kavganın Pınar'ın şiddetle ilişkilendirilmemesine rağmen, Survivor'ın zorluğunu ve gerilimini vurgulayarak, olayın bir anda kargaşaya dönüştüğünü ifade etti.

Seda sinirlerine hakim olamadı

Survivor All-Star yarışmacısı Seda, oyun alanında Sema ve Pınar'ı göremeyince duygusal bir tepki gösterdi. Konseyden önce Sema'ya yaklaştığını ve onun amacını anladığını ifade eden Seda, Sema'nın salınması gerektiğini belirtti. Ancak Sema'nın sadece onunla değil, diğer yarışmacılarla da sorun yaşadığını düşündüğünü dile getirdi.

Seda, içindeki endişeleri paylaşarak, "Keşke onunla aynı yerde olabilseydim o anda. Kopacaksa toptan kopsaydı yani her şey. O benim gözümde o kadar değersiz ki. Bir kadının kalbi bu kadar kirli olmamalı" dedi. Seda, yaşanan olayların sinirini bozduğunu ve Sema'nın tavrının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı

Survivor All-Star'ın dokunulmazlık oyununda Mavi takımdan Yağmur ve Furkan ile Kırmızı takımdan Gizem ve Sercan Yıldırım mücadele etti. 12-9'luk skorla Mavi takım, dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

Gözyaşlarına boğuldu

Survivor All-Star'da yaşanan kavga sonrasında konseye çıkan Sema Aydemir, Acun Ilıcalı'nın karşısında duygusal anlar yaşadı.

Utancını dile getiren Sema, yaşadığı olayları anlatırken, “Ben dedim ki Sema sen neden bu kadar eziliyorsun ki yani, ben bunları hak etmedim. Duramadım, gittim, içimde kalırdı yani. Pınar ne yaptın? Şimdi ne yaptın? Neden dedim mesela birbirimizden uzak durmuyoruz. Sen dedi Seda'nın istatistiği için uğraşıyorsun. Seda için uğraşsam ya derim ki beni seç ya da en kötü ihtimalle Pınar'ı seç derdim. Ne olursam olayım, ne fiziğimi ne yarışmayı bunları hak edecek bir şey yapmadım. Bana da gelip sen bizim sayemizde olimpiyatlara gittin dedi. Çok hırslandım. Tutun şunu falan diyordu ama onun da eli armut toplamıyordu. Masuma yatmasın” ifadelerini kullandı.

Sema Aydemir yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Diskalifiye oldu

Survivor All-Star'da yaşanan kavganın ardından Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye edildiğini duyurdu. Ilıcalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik. Baya da uzun süren toplantı sonrasında olayı defalarca seyredip, diğer yarışmacılarla da konuyu konuştuk ve sonrasında da bir kanaate ulaştık. Yaptığımız değerlendirme sonucunda açıkçası çok emeğin olan, bize de yıllarca çok faydası olmuş bir yarışmacısın. Bunları çok iyi biliyoruz. Bizim için değerin her zaman çok yüksek” dedi.

Sema’nın örnek bir anne olduğunu vurgulayan Acun, “HHayatı tek hareketle değil, geneliyle değerlendirmekten yanayım her zaman. Fevri bir olaydan bir yere varmak, benim için insanı her zaman yanlış yere götürür. Senin karakterinle ilgili bir değerlendirme değil bu ancak yaşanan olay bizim yarışmamızın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız. Bu karara göre Sema, seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)