Yasmin Erbil, babasını topa tuttu! "Rahatsız edici"

Yasmin Erbil, katıldığı bir programda babası Mehmet Ali Erbil'i yerden yere vurdu. "Onun annesinden yarası var, benim de babamdan. Çok babalık görmedim ondan." diyen Yasmin, babasının aşk hayatından duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

MAGAZİN 22.01.2024, 11:26 Hakan Öksüz
Yasmin Erbil, babasını topa tuttu! "Rahatsız edici"

Kendisinden yaşça küçük kadınlarla sevgili olan şovmen Mehmet Ali Erbil'in (66) aşk hayatı, kızı Yasmin Erbil'i rahatsız etti. Oya Çınar'ın hazırlayıp sunduğu "Oyalamacalar" isimli programa konuk olan 27 yaşındaki Yasmin Erbil, babası hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Babasının özel hayatından şikayetçi

Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı ve halen daha şımarık bir çocuk gibi davranmasına yönelik eleştirilerin olduğunu kaydeden sunucu Oya Çınar, "Buna gülüp geçiyor musun, yoksa halen daha imtihan sürüyor mu?" sorusunu yöneltti. Babasının bu hallerinin kendisini rahatsız ettiğini söyleyen Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil'i topa tuttu.

"Sevgililerinin yaşının benden küçük olması rahatsız edici"

Babası Mehmet Ali Erbil'de anne yarası olduğunu hatırlatan Yasmin Erbil, "Onun annesinden yarası var, benim de babamdan. Çok babalık görmedim ondan. Bu asla kapanmayacak bir yara. Etrafında hep çok fazla kadının olması, üstelik bazılarının yaşının benden küçük olması rahatsız edici. Bunu aşamadım halen daha." dedi.

"Babama benzeyen insanlardan çok hoşlanmam"

Babası hakkında çıkan haberlere değinen Yasmin Erbil, "Bazen bir bakıyorum ki 25 yaşındaki bir kızla sevgili olmuş. Ben 27 yaşındayım. Böyle şeyleri duyunca rahatsız oluyorum. Babama benzeyen insanlardan çok hoşlanmam. Onlara fazla yaklaşmam." ifadelerini kullandı.

Yasmin Erbil ile Survivor yarışmacısı sevgilisi Yiğit Poyraz

Yorumlar (0)