Usta Yeşilçam oyuncusu zor durumda: Fotoğraflarını satışa çıkardı!

Yeşilçam'ın 1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan eski manken, oyuncu, ve şarkıcı Serpil Örümcer, zorlu bir mali mücadele içerisinde olduğunu açıkladı.

MAGAZİN 17.01.2024, 17:28 18.01.2024, 16:15 Buse Önder
Usta Yeşilçam oyuncusu zor durumda: Fotoğraflarını satışa çıkardı!

Uzun yıllardır sıkıntılı bir hayat süren Örümcer, son olarak elektrik, su, ve doğal gaz faturalarını ödeyememe durumuyla karşı karşıya kaldı ve yardım çağrısında bulundu.

15 yaşındayken şarkıcı oldu

Serpil Örümcer, 1967 yılında bir güzellik yarışmasında finale kalarak adını duyurmuş ve ardından şarkıcılık kariyerine adım atmıştı. 15 yaşındayken katıldığı yarışma sonrasında ise kendisine gelen teklifi reddetmeyerek şarkıcı olan Örümcer, 'Samanyolu' şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Berkant ile evlenmişti.

Hamileyken eşinden boşandı

Berkant ile evliliği ve bu evlilikten sonra yaşadığı zorluklarla da gündeme gelen Örümcer, eşinin alkol problemleri olduğunu iddia ederek hamileyken boşanmıştı.

Faturalarını ödeyemiyor

71 yaşındaki Örümcer, son zamanlarda zor durumda olduğunu belirten bir video paylaştı. Faturalarını ödeyemediğini ifade eden ünlü isim, kendi resimlerini 200 TL'den satışa çıkararak maddi destek istedi. Örümcer, yardımseverlerin kendisine destek olmaları durumunda adlarına imzalı resimlerini göndereceğini söyledi.

Ünlü ismin bu zorlu dönemdeki çağrısı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve hayranları tarafından paylaşım rekorları kırdı.

Yorumlar (0)