Survivor Nefise, aşık olduğu yarışmacıyı açıkladı

Survivor'ın son şampiyonu Nefise, bu yıl da birinciliği kazanmak istiyor. Türk ve Yunan Survivor'ın mavi ve kırmızı takımları karşı karşıya geldi. Nefise aşkını ilan etti.

MAGAZİN 22.05.2024, 14:22 23.05.2024, 09:43 Hakan Öksüz
Survivor Nefise, aşık olduğu yarışmacıyı açıkladı

Survivor All Star 2024 tüm heyecanıyla sürüyor. Hızlandırılmış eleme sisteminde yarışmacılar adaya birer birer veda ediyor. Survivor'dan elenen son isim Nagihan oldu. Survivor tutkunları ise Nagihan'ın elenmesinden çok, geçen yılın şampiyonu olan Nefise Karatay'ın açıklamalarına şaşırdı.

Fanis'e gönlünü kaptırdı

Survivor'da son düzlüğe girilirken şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan son şampiyon Nefise, Yunan Survivor yarışmacılar ile oynadıkları ortak oyunun ardından aşkını ilan etti. Nefise, Yunan takımından Fanis'e gönlünü kaptırdı.

"Bayıldım çocuğa ya, karizması bitirdi beni"

Röportajda Fanis ile ilgili hislerini anlatarak herkesi şaşırtan Nefise, "Bayıldım çocuğa ya. Düşük omuzlar, o coolluk, erkeksi hareketler... İnanılmaz yakışıklı, beni kendisine çok çekiyor. Karizması bitirdi beni. Umarım Fanis şampiyon olur." ifadelerini kullandı.

"Bize bir hafta verin"

Nefise'nin, "Hep mavi takımda yer alarak Fanis ile temasta olmak isterim. Bir hafta versinler bana. Fanis ile ben tamamız, o kadar diyorum." şeklindeki açıklamaları, Yunan Survivor izleyicilerinin gündemine oturdu.

Yorumlar (0)