Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! İşte o isim…

Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele yaşandı. Bu haftaki dokunulmazlığı Kırmızı Takım 12-7 kazanarak rahat bir nefes alırken konseyde Mavi Takım'dan bir kişi üçüncü eleme adayı oldu.

MAGAZİN 19.03.2024, 01:01 Buse Önder
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! İşte o isim…

Survivor'da, Mavi Takım ile Kırmızı Takım arasındaki çekişmeli mücadeleler devam ederken, bu hafta Kırmızı Takım galip geldi. Ancak, oyun sırasında yaşanan bir olay Mavi Takımı üzdü. Oyunun başlarında, Kırmızı Takım üyesi Gizem parkurda düşerek ayağını burktu ve acı içinde kaldı.

Parkur alanından hemen alınan Gizem, gözyaşları içinde hastaneye kaldırıldı.

‘Gizem’in durumu ciddi’

Durumuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, Gizem'in ciddi bir sakatlık yaşadığını belirtti. Ilıcalı, "Gizem'in durumu ciddi. Şu anda ciddi bir tehlike arz ediyor. Kendisi daha önce 'Survivor'da en çok kalmak isteyen benim' demişti. Şu an durumu net değil ama tehlikeli bir durum söz konusu. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gelişmeleri takip edeceğiz. Ancak, parkurlarda kendinizi riske atmamalısınız. İstanbul'a getirilip MR'ı çekilecek ve durumu değerlendirilecek" şeklinde konuştu.

Aleyna’da mobbing iddiası

Programın sunucusu Acun Ilıcalı, Aleyna'nın durumuna da dikkat çekerek, "Aleyna mutsuz, Survivor'da güçlü bir kadın. Bugün mutsuz bir Aleyna görüyoruz" şeklinde konuştu ve sözü Aleyna'ya verdi.

Aleyna, mikrofonu aldıktan sonra, son 2 haftadır mobbinge maruz kaldığını belirterek, "2 haftadır bir mobing içerisindeyim. Olan olaylara karşı sakin kalmaya çalışıyorum. Ben gitmek istiyorum diyene kadar buradayım. İstedikleri kadar yazsınlar beni. Düelloya her zaman hazırım. Uzun süredir erkeklerle takılıyorum zaten" şeklinde konuştu.

Yunus Emre’nin cezası bitti

Yunus Emre'nin cezasının tamamlandığını Acun Ilıcalı duyurdu ve bir sonraki kazanmalarında ödül alma hakkı kazanacağını açıkladı. Ayrıca, Poyraz'ın da 2 ödül cezasının kaldırıldığını belirtti.

Bayrak oyunu değişti

Bayrak yarışında kadın takımındaki eksiklikler ve sakatlıklar nedeniyle artık yarışlarda 2 erkek takımının karşısında 2 erkek yarışabilecek.

Üçüncü eleme adayı belli oldu

Konsey'de yapılan oylamada, 1 Ogeday, 5 Yaman ve 6 Batuhan oyu aldı. Bu sonuçla Batuhan üçüncü eleme adayı oldu. Birinci aday Hakan, ikinci aday ise Bozok'tu. Dördüncü eleme adayı ise yarın belirlenecek.

Yorumlar (0)