Selen Görgüzel tacizi ifşa etti! Bir oyuncu ve yönetmen...

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 2009 yılında oynadığı dizinin yönetmeni ve oyuncusunun fiziksel tacizine uğradığını itiraf etmişti. Davayı kazandığını, o dizinin de durdurulduğunu belirten Görgüzel, kendisini taciz eden yönetmen ile oyuncuyu açıkladı.

MAGAZİN 27.02.2024, 10:28 28.02.2024, 09:13 Hakan Öksüz
Selen Görgüzel tacizi ifşa etti! Bir oyuncu ve yönetmen...

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Selen Görgüzel, 2009 yılında maruz kaldığı tacizi açıklamıştı. Kendisini taciz eden oyuncu ve yönetmeni açıklayan 45 yaşındaki Görgüzel, tacizin 2009 yılında yaşandığını kaydetmişti.

"Mahkemeyi kazanmıştım, dizi de durdurulmuştu"

Yaşadığı şeyin travmatik olduğunu belirten Selen Görgüzel, "2009'da oynadığım dizinin hem yönetmeni hem de oyuncusunun fiziksel tacizine uğradım. Mahkemeye vermiştim o dönem, isimlerini vermeyeyim şimdi. Mahkemeyi kazanmıştım, dizi de durdurulmuştu." ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Özcan ve Ferdi Akarnur'un isimlerini verdi

Kendisini taciz eden kişileri sosyal medya hesabından açıklayan Selen Görgüzel, Çocuklar Duymasın'ın yönetmeni Nihat Özcan ile dizinin oyuncusu Ferdi Akarnur'un isimlerini verdi. 

Ferdi Akarnur, "İstedim ama vermedi" demişti

Oyuncu Ferdi Akarnur, o dönem çıkan taciz haberleri ile ilgili şoke eden bir açıklamada bulunmuştu. Akarnur, "Taciz ettim evet. İstedim ama vermedi." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)