Mehmet Ali Erbil'den duygu dolu konuşma

Mehmet Ali Erbil, 8 ay boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Ünlü şovmen, basın mensuplarına demeç verirken duygusal anlar yaşadı.

MAGAZİN 02.07.2019, 18:14 02.07.2019, 21:22
Mehmet Ali Erbil'den duygu dolu konuşma

Evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve ardından yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 235 gündür tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

8 ay sonra basın mensuplarının karşısına çıkan Erbil, duygusal anlar yaşadı.

Hastane önünde basın mensuplarına demeç veren ve zaman zaman duygusal anlar yaşayan Erbil, “Hastane personeline çok teşekkür ediyorum. İlk eşime ve büyük kızıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"DAMADIM BANA DUALARI YENİDEN ÖĞRETTİ"

Erbil, "3 kere üst üste kaburgalarımı ameliyat etti hocam. Hastane personelimize çok teşekkür ediyorum. Öncelikle büyük kızıma çok teşekkür ediyorum. İlk eşime çok teşekkür ediyorum. 8 ay boyunca başımdan ayrılmadılar. Gizli gizli yoğun bakıma bile girmeye çalıştılar. Damadım bana yeniden duaları öğretti. Ben gözümü bile açamıyordum. O dua okuyordu ben tekrar ediyordum." ifadelerini kullandı.

KAÇIŞ SENDROMU HASTALIĞI

1960 yıllarında ortaya çıkan kaçış sendromu hastalığı, tıp literatürüne Capillary leak syndrome adıyla anılır.

Hastalığın neddeni tam olarak tespit edilememiştir. Hastalık, damarlardan dışarıya sıvı kaçması ile ortaya çıkmaktadır. Bu ise hastada tansiyon düşmesi ve kan basıncı azalmasına yol açmaktadır.

Bu belirtilerin uzun süre gözlenmesi ise hastayı şoka sokmaktadır. Dünya üzerinde yaklaşık 800 kişide olan hastalığa son zamanlarda daha çok rastlanmaktadır.

Yorumlar (0)