Marilyn Monroe'nun mezarının yanı müzayedede satıldı

Hollywood'un efsanevi aktrislerinden Marilyn Monroe'nun mezarının yanı, açık artırmada yüz binlerce dolara satıldı. Mezarının yanını alan hayranı, “Hep hayalini kuruyordum” dedi.

MAGAZİN 02.04.2024, 13:37 03.04.2024, 11:35 Melina Ay
Marilyn Monroe'nun mezarının yanı müzayedede satıldı

Herkes tarafından ikonikleşen oyuncu Marilyn Monroe’nun Los Angeles'ta bulunan mezarının yanı, geçtiğimiz haftalarda satışa çıkarıldı. Yıldız oyuncunun mezarının bir sıra yukarısı ve dört boşluk solu, 195 bin dolara müzayedede satıldı.

Takıntılı hayran

Beverly Hills'te yaşayan yatırımcı Anthony Jabin, “Marilyn Monroe'nun yanında olmanın her zaman hayalini kuruyordum” dedi. Mezarın yanını satın alan Jabin, aynı zamanda Monroe'a ait bir mayo ve Hugh Hefner'ın eski yatağını da satın aldı.

Özel cenaze töreni düzenledi

36 yaşında hayatını kaybeden Marilyn Monroe'nun mezarı, Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'a da oldukça yakın konumda bulunuyor. Monroe'nun 1962'deki ölümünden sonra eski kocası Joe DiMaggio, onun için Westwood Village'da özel bir cenaze töreni düzenledi. Daha sonra, Playboy'un kurucusu Hefner'ın aktristin yanındaki bir mezarlığa defnedilmesi planlandı.

75 bin dolar harcamış

2009'da Hefner, Los Angeles Times'a "Marilyn'in yanında sonsuzluğu geçirmek, vazgeçilemeyecek kadar tatlı" demişti. 2017 yılında yaşamını yitiren Hefner’in, 1992 yılında yerini garanti altına almak için 75 bin dolar harcadığı biliniyor.

Yorumlar (0)