Kolpaçino oyuncuları canlı yayında kolpa attı! Sunucu dondu kaldı

"Kolpaçino 4 4'lük" filminin oyuncuları Şafak Sezer, Kubilay Penbeklioğlu ve Buket Dereoğlu'nun katıldığı canlı yayında yaşanan gerginlik sosyal medyayı salladı. Sunucu Mehmet Akif Ersoy, oyuncular arasındaki gerginlik karşısında ne yapacağını bilemedi. Gerçek daha sonra ortaya çıktı.

MAGAZİN 20.01.2024, 11:32 22.01.2024, 09:16 Hakan Öksüz
Kolpaçino oyuncuları canlı yayında kolpa attı! Sunucu dondu kaldı

Replikleri dillerden düşmeyen Kolpaçino'nun yeni filmi, ilk gösterim haftasında gişeyi salladı. 7 yılın ardından seyircilerin karşısına çıkan film büyük beğeni topladı. "Kolpaçino 4 4'lük" filmi için Şafak Sezer'in yanı sıra Aydemir Akbaş, Serkan Şengül, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu gibi oyuncular kamera karşısına geçti.

Yıldızlar geçidi Kolpaçino

Kolpaçino tutkunları, filmde rol alan bazı ünlü isimleri görünce şaşırdı. Şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in yanı sıra Cengiz Kurtoğlu, İbrahim Tatlıses ve Serdar Ortaç gibi müzisyenler de Kolpaçino'nun kadrosundaydı.

Kolpaçino'nun yeni filminde rol üstlenen başrol Şafak Sezer ile birlikte Kubilay Penbeklioğlu ve Buket Dereoğlu, Mehmet Akif Ersoy'un programının konuğuydu. Programda oyuncular arasında yaşanan gergin anlar sosyal medyayı salladı.

"Sahnelerimizin fragmandan kesilmesi normal mi?" 

"Bazı sahnelerimizin fragmandan kesilmesi normal mi?" çıkışını yapan Kubilay Penbeklioğlu'na, "Niye sinir yapıyorsun?" karşılığını veren Şafak Sezer, "Tartışılacak yer mi burası?" dedi.

Tam gidecekken döndü, "şaka" dedi

Buket Dereoğlu, tartışmayı engellemek için araya girdi. Çok sinirlendiği görülen Penbeklioğlu, yayını terk etmek için ayaklandı. Sunucu Mehmet Akif Ersoy ne diyeceğini bilemedi. Ersoy'un zorlandığını gören Penbeklioğlu, "Kolpaçino işte böyle bir oyunculukla ortaya çıkıyor." diyerek şaka yaptıklarını açıkladı.

Yorumlar (0)