Kayahan'ın hayatı film oluyor: Kadroda kimler yer alacak?

Ünlü sanatçı Kayahan'ın hayatını konu alan bir film yapımı için hazırlıklar sürerken, sanatçının kızı Beste Açar, filmde rol almasını istediği isimleri kamuoyuyla paylaştı.

MAGAZİN 21.01.2024, 11:41 22.01.2024, 09:14 Buse Önder
Kayahan'ın hayatı film oluyor: Kadroda kimler yer alacak?

Kayahan’ın kızı Beste Açar, Aramızda Kalmasın programına katılarak abasının hayatını konu alan filmle ilgili detayları paylaştı. Filmde yer alması düşünülen oyuncu kadrosu hakkındaki fikirleri de paylaşan Açar, "Filmin hikayesi ortaya çıktı, şimdi yapımcılarla görüşüyoruz. Muhtemelen mayıs ayında çekimlere başlayacağız. 1969 ile 1990 yılları arasındaki babamın hayatını anlatacağız. Nasıl Kayahan olduğunu ve hangi zorluklarla karşılaştığını kimse bilmiyor" dedi.

‘Eda Ece’nin beni oynamasını çok isterim’

Eda Ece'yi beğendiğini ifade eden Açar, "Onun kişiliğini çok seviyorum. Duruşunu, doğallığını çok seviyorum. Oyunculuğuna bayılıyorum. Eğer olursa, ona bir teklif gidecek bizim tarafımızdan. Kabul ederse, beni oynamasını çok isterim" şeklinde konuştu.

Kayahan’ı kim canlandıracak?

Kayahan'ı canlandırmak için düşündükleri isimlere de değinen Açar, "Babam için daha ‘tamam’ dediğimiz biri yok ama Yiğit Kirazcı diye düşünmüştük aslında. Çenesindeki gamze, kıvırcık saçları ve zayıf yapısıyla gençlik yıllarını andırıyor. Taner Ölmez de olabilir. İpek Açar Kömürcü de projeden haberdar" açıklamalarını yaptı.

Sanatçı Kayahan, 3 Nisan 2015 tarihinde hayatını kaybetmişti.

Yorumlar (0)