Hülya Avşar ve Berfu Yenenler arasındaki atışmaya bir yenisi daha eklendi

Berfu Yenenler’in, “Ünlü olmak gibi bir düşüncem yoktu” sözlerinin ardından Hülya Avşar’dan alaycı bir tavırla yanıt gelmişti. Berfu Yenenler de eşi Eser Yenenler ile birlikte bir parodi videosu çekerek Avşar’a cevap verdi.

MAGAZİN 06.06.2024, 12:08 Melina Ay
Hülya Avşar ve Berfu Yenenler arasındaki atışmaya bir yenisi daha eklendi

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler (40) ile Miss Turkey 2015 dördüncü güzeli Berfu Yenenler (29), 2019 yılında dünya evine girdi. Çift, aynı yıl ilk çocukları Kuzey'i kucaklarına alırken, 2021'de ise ikinci oğulları Mete doğdu.

Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Eşiyle birlikte 'Çift Terapisi' adlı gösteriyi sahneleyen Yenenler, "Evli olmanız sahne performansınızı etkiliyor mu?" sorusuna, “Sahneye çoğu kez küs çıktık. Kıbrıs ve Göztepe'de sahneye çıkmamıza beş dakika kala kuliste tartıştık. Ben bağırarak ağlıyordum, sahneye çıkmayacağız sandılar ama en iyi performanslarımız da o ikisiydi. Anlaşılan, o alevli kavgalarımız performansımıza iyi yansıyor” yanıtını verdi.

“Maşallah hiç aklında yokmuş”

Hülya Avşar programın ilerleyen dakikalarında ise "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Berfu Yenenler'e “Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş” yanıtıyla gündeme oturdu.

Sessizliğini bozdu

Hülya Avşar'ın sözleri kısa sürede sosyal medyada ve magazin basınında gündem olurken, Berfu Yenenler sosyal medyada bir video paylaştı. Videoda eşi Eser Yenenler ile birlikte kamera karşısına geçen Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın sözlerini tiye alan bir parodi videosu çekti. Ancak, Berfu Yenenler'e gelen tepkiler sert oldu. Bazı kullanıcılar, “Artık sus, sana tahammül edemiyoruz” şeklinde yorumlar yaptı.

Yorumlar (0)