Bir zamanların dizi yıldızıydı, uzay şirketinin CEO'su oldu!

ABD'li oyuncu Bridgit Mendler'in yaptığı büyük kariyer değişikliği, ABD'de gündeme oturdu. Uzay teknolojileri şirketinin Northwood Space'in CEO'su olan 31 yaşındaki Mendler, kamuoyunda takdir topladı.

MAGAZİN 21.02.2024, 15:45 23.02.2024, 09:23 Hakan Öksüz
Bir zamanların dizi yıldızıydı, uzay şirketinin CEO'su oldu!

Good Luck Charlie adlı dizide Teddy Duncan karakterine hayat veren ABD'li oyuncu Bridgit Mendler, şimdilerde bir uzay teknolojileri şirketinin CEO'luğunu yapıyor. Harvard Hukuk Fakültesi ile Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde eğitim gören 31 yaşındaki Bridgit Mendler, eski kariyerinin çok uzağında bir alana yöneldi.

Northwood Space'in üst düzey yöneticisi oldu

Northwood Space isimli şirketin üst düzey yöneticisi olan Mendler'in kariyer değişikliği, ABD'de gündem oldu. Northwood Space şirketinin adı, ABD'li oyuncu Bridgit Mendler'in koronavirüs salgınında zaman geçirdiği New Hampshire'da bulunan bir gölden geliyor.

"Dünya ve uzay arasında veri otoyolu"

Northwood Space şirketi, "Dünya ve uzay arasında veri otoyolu dizayn etme" misyonuyla operasyonlarını yürütmeye başladı. Eski oyuncu ve şarkıcı Mendler'in, genç yaşında bambaşka bir kariyere atılacak cesaret göstermesi, ABD kamuoyunda takdir topladı. 

2022'de evlat edinmişti

2022'de bir erkek çocuk evlat edindiğini duyuran Mendler, en büyük hediyesinin ebeveyn olmak olduğunu dile getirdi. Griffin Cleverly ile 2019'da dünyaevine giren Bridgit Mendler, özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor.

Yorumlar (0)