Beyaz Saray'da Clinton ile ilişki yaşamıştı... Monica Lewinsky kamera karşısında

Stajyer olarak 1995'te Beyaz Saray'a giren ve ABD Başkanı Bill Clinton ile 18 ay birliktelik yaşayan Monica Lewinsky'nin adı, uzun süre boyunca gündemden düşmemişti. Şimdilerde ne yaptığı merak edilen Monica Lewinsky, modaya adım attı.

MAGAZİN 29.02.2024, 09:44 01.03.2024, 10:43 Hakan Öksüz
Beyaz Saray'da Clinton ile ilişki yaşamıştı... Monica Lewinsky kamera karşısında

Monica Lewinsky, henüz 21 yaşındayken stajyer olarak işe başladığı Beyaz Saray'da ABD tarihinin en büyük skandallarından birinin parçası olmuştu. 1995'te ABD Başkanı Bill Clinton ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Monica Lewinsky, uzun süre boyunca gündemden düşmemişti. 

2014'te zorbalık mağdurları için kampanya başlatmıştı

Skandalın unutulması için gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Monica Lewinsky'nin şimdilerde ne yaptığı merak ediliyordu. Uzun yıllardır yardıma muhtaç kişilere el uzatan bir aktivist olan Lewinsky, 2014 yılında zorbalık mağdurlarına yardım etmek için bir kampanya başlattı.

Bir moda markası için kamera karşısına geçti

21 yaşında Beyaz Saray'ı birbirine katan Monica Lewinsky, şimdilerde zamanını yardım aktivitelerine harcıyor. Şu a 50 yaşında olan Lewinsky, Reformation markasının You've Got the Power (Güç Sende) kampanyasının yüzü oldu.

"Oy vermek bunun için iyi başlangıç olabilir"

Monica Lewinsky, kampanya kapsamında oy vermenin ve kadın gücünün önemine vurgu yapıyor. Kampanya için kamera karşısına geçen Lewinsky, "Kombininizin güçlü olması iyi bir birliğin oluşmasını sağlamayacaktır ancak oy vermek bunun için iyi başlangıç olabilir." ifadelerini kullandı.

Birliktelikleri 18 ay sürmüş

ABD Başkanı Bill Clinton ile ilişkisi 1995 yılında başlayan Monica Lewinsky, 22 yaşındayken başknın gönlüne girdi. O sırada Clinton da 49 yaşındaydı. Başkan ile stajyerinin 18 ay boyunca birliktelik yaşadığının ortaya çıkması, dünyada gündeme oturmuştu. İddiaları 1998'de kabul eden Clinton, "Uygunsuz bir fiziksel ilişkim oldu." diye konuşmuştu.

Yorumlar (0)