Michael Jackson filminden ilk kare: Benzerlik şaşırttı!

Pop müziğin efsane ismi Michael Jackson'ın yaşamını anlatan 'Michael' filmi için hazırlıklar başladı. 18 Nisan 2025'te vizyona girecek olan filmden ilk resmi kare yayınlanmasıyla birlikte amcasını canlandıran Jafaar Jackson'ın ünlü şarkıcıya olan benzerliği gündem oldu.

KÜLTÜR-SANAT 14.02.2024, 17:11 15.02.2024, 16:37 Buse Önder
Michael Jackson filminden ilk kare: Benzerlik şaşırttı!

2009 yılında aramızdan ayrılan ABD'li pop ikonu Michael Jackson'ın hayatını konu alan biyografi türündeki film için heyecanlı bir geri sayım başladı. Beklenen film, yönetmen Antoine Fuqua'nın imzasını taşıyacak; Fuqua daha önce "İlk Gün", "Adalet", "Tetikçi" ve "Kral Arthur" gibi başarılı yapımlara imza atmıştı.

"Michael" adlı film, 18 Nisan 2025'te seyirciyle buluşacak. Ünlü şarkıcının karakterini ise yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak.

Sosyal medyadan açıklama yaptı

"Michael" adlı filmde amcasının rolünü üstlenecek olan Jaafar Jackson, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, "Amcam Michael'ın hikayesini ekrana taşımaktan büyük bir onur duyuyorum. Dünya çapındaki tüm hayranlarla yakında buluşmak üzere" şeklinde ifadelerle heyecanını dile getirmişti.

İlk kare yayınlandı

Filmle ilgili heyecanı artıran bir diğer gelişme ise, yapımdan yayınlanan ilk karenin ortaya çıkması oldu. Jaafar Jackson, amcasının 1992-93 tarihlerinde düzenlenen Dangerous turnesindeki ikonik anlarından birini canlandırdığı bu karede, Michael Jackson'ın unutulmaz sahne görüntülerini hayata geçirdi.

Fotoğraf, Jackson'ın kariyerinin çeşitli dönemlerine ait anıları yakalayan ve "This Is It" provalarını ölümsüzleştiren Kevin Mazur tarafından çekildi.

İlk büyük rolü olacak

Pop ikonu Michael Jackson'ın ağabeyi Jermaine Jackson'ın oğlu, küçük yaşlardan itibaren ailesinin diğer üyeleri gibi dans etme ve şarkı söyleme yeteneğini sergileyen Jaafar, ilk defa bu denli büyük çaplı bir projede yer alacak.

Daha önce sosyal medya hesabından, "Macera başlıyor" diyerek paylaştığı bir anı ile ilk kez Michael Jackson'a dönüştüğü anı duyuran Jaafar Jackson, bu önemli projedeki ilk adımlarını hayranlarıyla paylaşmıştı.

Çocukluğunu canlandıracak isim belli oldu

Filmde, Michael Jackson'ın çocukluk yıllarını canlandıracak isim belirlendi. "Popun Kralı"nın 9 yaşındaki hallerini ekrana taşıyacak olan isim Juliano Krue Valdi oldu. Valdi, şarkıcının kardeşleriyle birlikte "Jackson 5" olarak ün kazandığı döneme ait sahnelerde rol alacak.

Yorumlar (0)