Iron Man geri mi dönüyor? Marvel'dan açıklama geldi

Robert Downey Jr'ın Iron Man (Demir Adam) karakteri, Marvel Sinematik Evreni'ne damgasını vurdu. Toplamda 9 filmde yer alan ve 2019'da evrene veda eden karakterin, yeniden Marvel filmlerine dönüp dönmeyeceği merak edildi. Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, "Iron Man geri dönecek mi?" sorusuna yanıt verdi.

KÜLTÜR-SANAT 05.12.2023, 13:06 06.12.2023, 18:11 Hakan Öksüz
Iron Man geri mi dönüyor? Marvel'dan açıklama geldi

Marvel Sinematik Evreni'ne damga vuran Iron Man (Demir Adam) karakteri, 2019 yılındaki Endgame filminde ölmüştü. Robert Downey Jr'ın hayat verdiği karakter, Marvel'ın en popüler kahramanları ndan biriydi. Endgame'in ardından pek çok Marvel filmi ve dizisi geldi ancak hayranların gözü halen daha Robert Downey Jr'ın Iron Man'ini arıyor.

"Iron Man geri dönecek" iddiaları

Bazı Iron Man hayranları, Robert Downey Jr'ın yeniden Marvel'a döneceğine dair iddialar ortaya attı. Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, iddialar üzerine açıklamada bulundu. Iron Man geri dönecek mi? sorusu da böylece cevap buldu.

İlk defa 2008'deki "Iron Man" ile Marvel Sinematik Evreni'ne adım atan Robert Downey Jr'ın, 2019'daki "Avengers: Endgame" dahil toplam 9 Marvel filminde rol aldığını hatırlatan Kevin Feige, merak edilen sorunun yanıtını verdi.

"O büyülü veda sahnesini bozamayız, Iron Man dönmeyecek"

Yıllarca devam eden çalışmalarında Iron Man'e nasıl veda edilmesi gerektiğini düşündüklerini ve en sonunda iyi bir yol bulduklarını kaydeden Feige, "Endgame'deki büyülü veda anı unutulmazdı. Bu ana dokunmaya niyetimiz yok. O noktaya gelebilmek için yıllarca emek verildi. Bunu çöpe atıp da Iron Man'i geri getiremeyiz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)