En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

İstanbul’da film gibi olay: İçkisini ödettirdi, dışarıda vurulup dövüldü

YAŞAM 29.02.2024, 13:02

İstanbul Beyoğlu Okmeydanı’nda bir müzikholde alkol alan bir adam, tuvalete gittiği esnada karşılaştığı bir şahısla tanışıp arkadaş oldu. Adam ardından tanıştığı şahıs ve iki arkadaşının oturduğu masaya geçti.

Alman usulü ödemeyi kabul etmedi

Müzikholde eğlenen grup, gecenin sonunda mekan kapanacağı için hesabı ödemek için kalktı. Şahıs, iki arkadaşa kendi hesabını ödetmek istedi. İkiliden biri, “Alman usulü olsun, herkes kendi hesabını ödesin” diyerek şahsın içkisini ödemek istemedi.

Bunun üzerine şahıs da ikiliye, “ödeyeceksiniz, ben sizin masanıza geldim misafir oldum” diyerek karşılık verdi. Arkadaşıyla mekana gelen adam mekan sahibine mahcup olmamak için şahsın içkisini de ödeyerek arkadaşlarıyla birlikte mekandan çıktı.

Silahını çekip kovaladı, ateş açtı, dövdü

Hesabı ödeyen adam hemen karşı sokaktaki evine girip silahını aldıktan sonra içkisini ödediği adamın peşinden koştu. İkili arasında bu kez kovalamaca başladı.

Adamın arkasından silahla ateş açan şahıs onu yakaladıktan sonra yere düşürüp dakikalarca dövüp hırsını aldıktan sonra silahıyla birlikte olay yerinden hızla uzaklaştı. Dehşet anları ise kameralara anbean yansıdı.

Olayın ardından yaralanan adam da bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Taraflar ise birbirlerinden şikayetçi olmadı. Ancak yaşanan olayla ilgili bir vatandaş tarafından kayıt altına alınan görüntüleri ihbar kabul eden savcılığın talimatı üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda polis ekipleri, saldırgan şahsın emniyette 7 adet suç kaydı bulunan Harun Ö. (18) olduğunu tespit etti. Silahlı şahıs, Fetihtepe Mahallesi’nde Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından 24 saat geçmeden kıskıvrak yakalandı.

18 yaşındaki saldırgan adliyeye sevk edildi

Gözaltına alınarak olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte emniyete götürülen şahsın burada ifadesi alındı. Ancak şahsın ateş açtığı ve darp ettiği adamın kim olduğu bulunamadı. Saldırgan şahsın olayı gerçekleştirdiğini kabul etmesi ve anlatması üzerine adli işlemleri yapıldı. Şahıs ardından da “silahlı tehdit” ve “kasten yaralamaya teşebbüs” suçlarından işlemleri yapılıp adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)