Yerlikaya'dan güçlü mesaj: 'Kahramanlar-42' operasyonları devam ediyor

Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede kararlılık mesajı vererek, operasyonlara katılan 518 personelin fedakarca çalıştığını belirtti. Operasyonların yıl boyunca devam edeceği vurgulandı.

GÜNDEM 14.01.2024, 09:21 15.01.2024, 09:15 Buse Önder
Yerlikaya'dan güçlü mesaj: 'Kahramanlar-42' operasyonları devam ediyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını vurgulayan bir açıklama yaparak, Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde devam eden 'Kahramanlar-42' operasyonlarına dair önemli görüntüleri paylaştı. Bakan Yerlikaya, terör örgütleriyle etkili bir mücadele sürdürme sözü verdi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Bakan Yerlikaya, "Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde 37 Tim ve 518 Jandarma Personeli ile başlatılan 'Kahramanlarlar-42' Operasyonlarımız devam ediyor" ifadelerini kullanarak, operasyonun detaylarına dikkat çekti.

“Mücadelemiz kararlılıkla devam edecek”

Bakan, operasyonları icra eden jandarma personeline dua ederken, "Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmalarımızın Allah ayaklarına taş değdirmesin, Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, terörle mücadelenin sadece belirli bir dönemle sınırlı olmadığını vurgulayarak, "Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" dedi.

Yorumlar (0)