Üvey baba dehşetini böyle anlattılar: "14 yaşımızdan beri..."

Beraber yaşadığı Fitnat Ertekin'in kızlarının kendisine uyku ilacı içirdikten sonra evdeki paraları çalarak kaçtığını belirten Selahattin Yalnız (63), bir sabah programına katılarak şikayetçi oldu. Suçlanan iki kız da programa katıldı, anlattıkları kan dondurdu. Fitnat Ertekin'in kızı F.T.B, üvey babaları Selahattin Yalnız tarafından yıllardır tecavüze uğradıklarını söyledi. Selahattin Yalnız tutuklandı. İşte kan donduran olaydan detaylar...

GÜNDEM 01.06.2024, 18:18 Hakan Öksüz
Üvey baba dehşetini böyle anlattılar: "14 yaşımızdan beri..."

Muğla Ortaca'da yaşanan bir aile dramı, televizyon programı sayesinde gün yüzüne çıktı. Olay, ilçeye bağlı Ekşiliyurt Mahallesi'nde bahçıvan olarak hayatını sürdüren 63 yaşındaki Selahattin Yalnız ile beraber yaşadığı Fitnat Ertekin'in "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına çıkmasıyla patlak verdi.

"Beni uyutup, paraları çaldılar"

Selahattin Yalnız, aynı evde yaşadıkları Fitnat Ertekin'in B.D. (18) ve F.T.B. (24) adlı iki kızının kendisine uyku ilacı verdiğini, ardından da 17 Mayıs günü evde bulunan paraları çalarak kayıplara karıştığını ileri sürerek televizyon yayınına katıldı. Kayıp olduğu söylenen ve hırsızlıkla suçlanan iki kızın da programa atılması, gerçeği ortaya çıkardı.

"Hepimize cinsel istismarda bulunuyordu"

Programa katılan B.D. ve F.T.B, 3 kardeş olarak aynı evde yaşadıklarını, diğer kardeşleriyle beraber yıllar boyunca Selahattin Yalnız tarafından cinsel istismara uğradıklarını belirtti.

"14 yaşımızdan beri tecavüz ediyor"

Üvey babalarının cinsel saldırılarının bir türlü sona ermediğini kaydeden F.T.B, "Bu adam 14 yaşımızdan beri tecavüz ediyor bize. Bazen satırla saldırıyordu. 'Hepiniz benim karım olacaksınız' diyerek dövüyordu. Bu yaptıklarını annem de görüyordu." diye konuştu.

Selahattin Yalnız: "Beni uyutarak istediklerini yaptılar"

Cinsel saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kalan Selahattin Yalnız ise, "Asıl mağdur benim. Böyle şeyler yapmadım. Anlaşmaya çalışıyoruz, konuştuk. Cinsel istismar videoları bize de geldi. Beni uyutarak istediklerini yaptılar." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar linç etmek istedi

Programda anlatılanları ihbar olarak kabul eden savcılık, Selahattin Yalnız hakkında gözaltı kararı verdi. Evinde gözaltına alınan Yalnız, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Burada toplanan bir grup vatandaş, kızlarına yönelik cinsel istismarda bulunduğu söylenen Selahattin Yalnız'ı linç etmek istedi.

Anne Fitnat Ertekin salıverildi

Selahattin Yalnız, emniyette yapılan işlemlerden sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Selahattin Yalnız'ın beraber yaşadığı kızların annesi olan Fitnat Ertekin ise salıverildi.

Yorumlar (0)