Tekirdağ'da uyuşturucu ve ruhsatsız silaha geçit verilmedi

Tekirdağ’da Jandarma ekipleri, uyuşturucu ve ruhsatsız silahlarla mücadele kapsamında arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada, uyuşturucu madde, sentetik haplar ve uyuşturucu sarma kâğıdı ele geçirildi.

GÜNDEM 28.03.2024, 11:28 28.03.2024, 17:55 Melina Ay
Tekirdağ'da uyuşturucu ve ruhsatsız silaha geçit verilmedi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, Jandarma ekipleri uyuşturucu ve ruhsatsız silahlarla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Yeşilsırt Mahallesi'nde M.T. adlı şahsın şüpheli davranışlarının farkına varan ekipler, şahsın üzerinde yapılan üst aramada; 5 gram esrar, 1 fişek esrar, 4 adet sentetik hap, 5 adet extacy hap ve 2 kutu uyuşturucu sarma kağıdı ele geçirdi. Operasyon sonucunda, M.T. hakkında yasal işlem başlatıldı ve ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konuldu.

Önceki gün, Aşağısevindikli Mahallesi'nde gerçekleştirilen Huzur ve Güven Uygulaması'nda, A.E.K. isimli bir şahsın üst aramasında bir Glock marka tabanca, bir şarjör ve 8 adet 9 mm fişek bulundu. Ruhsatsız tabancaya el konulurken, şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yetkililer, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, toplumun huzur ve güvenliği için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yorumlar (0)